【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
慢到連AI拖頭都爬頭
下一站:日本
遇上同鄉

兄弟有無果啲isuzu ai貨車既mod
tokyo bayshore入面有個ai pack包埋
我想問玩東京地圖入面得volvo dealer正唔正常
無玩一排又開番 想問下Scania部R同S有乜分別
有冇巴打可以教路點樣解Pathfinder 呢個achievement
係咪真係要兜哂成個Map
S 車身高過 R

得左 唔該ching~
其他城市有MAN
而家steam個減價算唔算抵
正確
裝omsi map有分次序嘅 例如想玩一個map就需要有第二第三第四個map
因為好多object係共用而由唔同maker開唔同嘅post而發佈的 而且隔左好耐D 連結開始死link
差一個object都會藍天白雲

vehicles就唔洗 鍾意就裝得 除左當有其他人為架車造左addon咁就要有base file先

香港男友論壇會有較多嘅資源 但係宜加D人傾向自己開fb post派檔 建議你search GG2, HKWestkowloon 開始入手download 有比較齊全嘅檔案package同download指示
希望special transport 入面有任務係運斷左既天橋

示意圖~ J 死
香港好少見到有 R 系雞 唔係 P 就係 G
Game入邊個瑞士已經令人好想去
新手未買想問
mod是咪有日本map
好正常
香港好少要咁高CAP
飄移
有冇人好無聊 好似我咁玩float gear?

有無邊隻graphic mod靚
有冇pro mod 巴打?
想問下點update pro mod version
之前想update但一轉新version就話我save broken
但用番原本既version就冇事
same here,今日得閒將pro mod升上2.6就read唔到之前個save😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞