【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
最近steam sales想入手
但係如果淨買game而唔買DLC
會唔會好少嘢玩

地圖包一定要買
冇既玩唔到MOD (法國果個可以等下先)
其他重貨果啲用MOD都可以 唔買都得
除左Painting/ Accessory最好買哂
輕輕留個名 雖然呢排無乜點玩
越玩越lag
明明一開始玩較到最高畫質都好順
越玩越lag

我都係
越玩越lag

我都係

以為係mod問題
點知唔係
依家將個setting較到high 係城市到行都有啲lag
最近steam sales想入手
但係如果淨買game而唔買DLC
會唔會好少嘢玩

地圖包一定要買
冇既玩唔到MOD (法國果個可以等下先)
其他重貨果啲用MOD都可以 唔買都得
除左Painting/ Accessory最好買哂

唔該你先
個sale聽日完, 仲有時間諗諗
之前係咪有香港mod
想問下邊到有平嘅g27買,上網睇要千幾蚊

本身全新都1800
越玩越lag

我都係

以為係mod問題
點知唔係

我都覺,以前玩都keep住5,60 fps
近排玩返成日跌到落40頭
但都係同一個setting同一張卡
越玩越lag

我都係

以為係mod問題
點知唔係

我仲以為係得我係咁
越玩越lag

我都係

以為係mod問題
點知唔係

我仲以為係得我係咁

我都係囉 搞到冇乜心機玩
之前係咪有香港mod

部P系雞好似冇繼續更新

上星期先放左比人,$800包送貨
新手加入 已入RC等批核
仲未試過車聚
Stream有2個組合包。買邊個最實用

串流無組合包賣 得Steam 入面先有
btw 你遲左喇 前幾日summer sale 完之前又唔買

串流無組合包賣 得Steam 入面先有
btw 你遲左喇 前幾日summer sale 完之前又唔買

咁steam入面買邊隻好
之前係咪有香港mod

部P系雞好似冇繼續更新

幾個星期前有update
舊作者唔玩 有人接
我都等左好耐
點連線上模式
有冇d貨車mod 渣耐左拖頭好悶
有冇d貨車mod 渣耐左拖頭好悶

你指9噸個d??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞