【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

想問下呢d貨櫃點先運到,我拎車撞入去都會比個碌野頂住
有無巴打試過個貨高過天橋
試過兩次 兩次都係運遊艇(yacht)

上網search D人好似都係叫你搵過第二條路行

結果我sl大法去到第三個落橋位先走到

你用promods?
ets2 D車慢起上黎好顛 140上限開50 左右
有用promods
今期sale Italia dlc 減得20% 唔知入唔入手好
求教
你兜去丹麥嗰邊過橋唔得咩
吓?
你係咪裝左tandem mod?
係既話要換番噸車先拖到
係喎,我裝左呢個mod,已移除thanks
ATS MP 佢叫我去PROFILE註冊返隻GAME
但我撳CHECK GAMES過幾分鐘都係無反應
夠兩個鐘in-game time未
唔知嘅話去自己個steam profile check
建議AFK過夜
原來係我profile無set public
玩MP 改畫質(唔係mod) 係咪會crash
意大利啲公路算唔算全game最靚最好行
我終於知道點解d人可以咁有錢亂鳩咁撞d車,原來中後期你請得夠多司機既話可以用快速移動來bug錢
反正呢隻係模擬駕駛game唔係經營game
唔知點解裝車mod會crash
一係就話個mod損毀左
一係就成隻game彈埋
想裝MP
但係MP網REG個ACCOUNT時出呢句野
"We were unable to find Euro Truck Simulator 2 or American Truck Simulator on your account, please ensure your profile is set to public and that you have played the game at least 2 hours"

1.我STEAM PROFILE同INVENTORY已經SET左PUBLIC
2.我玩左9個鐘

有冇人知點FIX?
入game 之後去mod 度睇係唔係著紅燈 著咗這係個mod唔支援新版本 一係downgard 個版本 一係等個mod更新
唔該哂巴打
可能啱啱更新咗d mod未係最新
有冇人用緊promods 1.26 過channel tunnel 果陣glitch 咗成架野飛上天?
想問下而家仲有冇電台mod?
尋晚玩mp 3000人滿ser 送左兩件貨來回calais duisburg
每程起碼要teleport返workshop 3次
有條hacker專係大塞車路口來回直穿炒起晒啲車
但又無admin在場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞