【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
我覺得你睇唔明,我詳細講。
我開電腦,開驚,上mp,揀任,跑任,跑完任交任,佢話我逾時🤦🏻‍♂️
我再睇睇,原來我接任個刻,個時間係我琴日熄機個時間,所以逾時。
當我接左任入驚,就會發現ser時間已經過左好耐,我接既個個任1早完左,所以佢先話我逾時🤷🏻‍♂️
我遇到既問題係,有冇方法可以令我登入mp既時間係顯示目前ser時間。再去接任。而唔係用我琴晚熄機個時間接落去玩🤣

因為個job係由你接任果下開始計
你噚晚接完job 到你今晚再開 game time已經係game time過咗幾日

總之
你噚晚接完job 唔做完 到今晚再開 一定會係超時
除非你係玩single player
好啦,你都係睇唔明
總之單job remains時間除返6就係現實仲有幾耐

truckersmp 1 min = real time 10 sec
有個小問題想問下。
銀行借完錢,還錢個系統係點?
要自己禁制還定還是系統會自動扣錢?
我見係每日還款,唔係好知佢點運作....
系統計game time 1日 自動還錢
好的,唔該。
想問下巴打係咪依家買Euro Truck Simulator 2 Essentials果個就得?
定分開買game之後再自己買DLC好啲?

點解我玩MP就無得接任
我新手唔夠錢買自己車
新手可以用teleport直接飛去目標地方賺錢
不過依個方法賺唔到exp
我通常用依個方法賺夠錢就係mp買私家車運啲caravan嘅job
揸150km/h 可以好快賺到錢同exp
借錢買車
Lm
quick job
有冇邊隻DLC必買 主玩MP 但唔知係味所有DLC都可以係MP用到
地圖DLC
除咗Special Transport
全部DLC都可以係MP用到
special transport啲trailer係mp用會俾系統auto kick不過個dlc會有兩個新beacon同led strobe可以係mp用
啲車頭LED 點樣整出黎
同埋買完個paint job DLC 係改裝果度唔見有既
閃嗰種應該係Heavy Cargo嗰啲DLC
scs會出多隻truck driver?
早排趕住運禮物
有咩DLC值得買
我只係有原版 同埋用notebook玩

P.S. 只會用自己既貨櫃運貨
全部除paint job果d外觀 dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞