【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
promods最update既版本都只係support到1.31
你隻game update左1.32就用唔到promods
想玩promods既話要係steam自己降返版本
我已經downgrade咗做1.31
個問題係永遠都入唔到去著車畫面
佢條progress bar去到99.9%嘅時侯就crash咗
會唔會係mod manager入面有堆Mod係update左1.32
咁你變返1.31又到果堆mod死左

check下貨櫃mod
今次更新都改左好多野
我disable曬其他mod就可以了
但係如果我想用workshop嘅mod應該點?
workshop mod自動update左應該返唔到轉頭
除非作者本身有係scs forum開過post或者有留其他網例既download link
咁都有機會搵得返舊版本既mod

所以盡量都唔用workshop mod因為隨時update左就得救
而家雖然我用到promods 但係硬係覺得要加埋其他輔助
順便想問下 有咩mod係真實性好高既?姐係例如真車tuning聲或者多d車
可能係個save crash左
我冇用任何mod
更新咗1.32玩咗兩三日都冇事
有一日無論如何都load唔到最新個save
但load 上一個save就冇問題
我想問tandem mod係唔係一定要拉trailer先用到
tandem truck隻箱只係裝飾
同埋用咗tandem mod就冇晒大櫃單
連車隊啲員工都唔用我之前買俾佢哋啲大櫃
Pro mod2.3同game最新個版唔相容
新手
LM
唉有得用promods就冇得玩multiplayer
不過multiplayer限制好多 真係唔係太好
promods啱啱出左2.31
但係唔知點解我完全load唔到入去

我用1.32version 已經淨係得promods enable咗
轉咗新電腦有無方法可以用番舊機個檔
Copy成個文件/Euro Truck Simulator 2落新機到
有無敎學
Copy and page都要人教
steam冇backup?
要人手backup
我係steam手動backup左之後搬去新機無反應
梗係唔係用steam backup啦
首先你要用將個file copy落usb到,然後再擺番落新機嘅文件到
冇人玩
入左tg未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞