【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
有冇人有岩promods rusmap用既radar detector?
你除左 promods 仲有無其他 mod, e.g. rusmap 個啲 介唔介意 cap 個 mod manager 睇睇

求大神幫手
你不如試下將唔係 promods 嘅野搬走再入 game
有啲 mod 未必同 promods 相容
將個save搬去my document\ets2\profiles就得

冇左個save就再要玩過\上網down個黎玩
如果玩正版想將save由舊電腦轉到新電腦係咪都係my document\ets2\profiles就得?
將個save搬去my document\ets2\profiles就得

冇左個save就再要玩過\上網down個黎玩
如果玩正版想將save由舊電腦轉到新電腦係咪都係my document\ets2\profiles就得?

係, 冇錯 重玩真係好痛苦 (STEAM入面又冇得雲端儲存)

想玩Online要去TruckersMP申請帳號同安裝(要用STEAM帳號登入)
重玩又想輕鬆咪係steam workshop down個xp money boost mod

送1轉貨幾百萬都得啦

送禮反正都限速 最適合玩細馬力車
巴打部 p series 係裝咩 mod 先有?
有沒有tg group
https://youtu.be/co0r6PtdPmw
有冇巴打玩過呢個日本map, 個景好靚
有冇人諗過合作整香港地圖
一定無promods或者荷蘭mod果啲禁detail
但至少都想整到tsm果種質素
咩MOD 黎, 好靚
search tokyo bayshore, 我玩緊1.301版
不過個map 比較細,得兩個城,第三個起緊
作者係日本仔,似係one man band
巴打你識整?
我曾經都有過咁既念頭 ,但睇過promods 既mapedit 片,都唔易

如果你識整既話不如細細地整1比1 青衣島先,又有貨櫃碼頭

我個mod list~~ 所以每update 新一個game version 都好頭痕...
Scania P modifications v1.4
善用下steam workshop 有自動update
我都只係諗住學
啱啱砌左新電腦嚟試下
反而我睇片覺得幾簡單
你地升技既次序會係點排法?
同埋你地有冇出現一個情況就係貨運市場長期冇貨比你地運
初期平均咁升 (會解鎖貨物種類)
之後你鐘意想賺多啲定想行遠啲(喜好)點能力值
我自己會升危險品先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞