【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
開新profile 都係玩唔到? mod 次序有冇跟返?

都唔得既話試下重新download promods 個def file
https://youtu.be/47oWod0h62Y?t=564

有冇巴打知片中會提你限速幾多既語音 係咩mod
game version 同 promods version 係咩
唔排除係後製/預製錄音
我都一樣玩唔到promods load到一半就卡住左入唔到
佢load好7耐架喎
敢問要LOAD幾耐
幾分鐘
唔係喎 我 load 20秒就入到
屌呀 我load到一半之後 10分鐘都係停起到
次次隔一排 (例如2個禮拜) 無開就會咁 LOAD到2046

我通常就ctrl alt del 到shutdown再開 再唔得就檢查檔案完整性
上星期裝返promod之後load勁耐(幾分鐘至十分鐘)load到沒有回應咁既款 但最後都load到
大家可以試下跟呢個方法做 我未跟呢個方法之前本身都要 load 兩分幾鐘 記住睇清楚去做同 backup 否則後果自負
recruitment agency D人幾耐更新一次?
有冇軚盤係有埋坡
想為考車做準備
1000內有冇
Thx各位巴打
ES500R 颶風之翼
支援 pc ps3 ps4
但堂軚效果一般(一分錢一分貨)
其實果d要護航嘅路線,路線係咪ser死左得幾條?仲要唔係個個城市都有?
Driving force gt
考車都係去補鐘上多兩堂好d
以家有event玩緊ets2mp
可以係屋企瘋狂練習
Thx各位巴打
直接買G29(如果你會玩ets2既話),有極力子 棍仔可以玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞