【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike

極度感謝
STEAM 75%off
岩岩買曬全部DLC連GAME入坑
柒左添
原來咁撚柒多DLC
以為得組合包個幾款
屌呀 更新完啲師傅收入係負數係咁扣我錢做乜9
買Essentials + map booster
仲有冇咩dlc必買
上線TMP
heavy, special,之後全部地圖
口味層面: 米豬連,raven,Daf
paint job自己決定
尋晚淨係買左隻game
無買組合包
基本其實都有排玩
之前6月尾特價買來比自己完sem玩
差唔多日日玩咁滯
玩咗兩個月都只係discover咗85%
所以如果唔係玩得咁多嘅其實淨game都夠玩

只不過DLC嘅地圖係會玩上癮
米仔胎又靚又企
不過得兩個repaint幾件cabin accessories 同幾條胎然後收人呢個價錢係偏貴
尋人啟事
唔係呀 見咁有緣😂😂
Truckermp 1.32 已出
想問win10 x64機
但完全行唔到任何x64選項
一開game即炒
剩係行到x86 DirectX

有冇巴打知係咩原因?
可以點解決?

部laptop本身舊舊地
ASUS X555UB
i5-6200U@2.3GHz, 12GB RAM
GeForce 940M, 2GB VRAM
DirectX 12, nVidia 411.63
Windows 10 Home 16299
首先一定唔係spec問題 因為我都一樣spec
但樓主有冇係nvidia個driver揀翻用粒gpu行?

其餘等其他巴打接力
有呀,已經揀咗係高效N卡
巴打,你game log同dxdiag
係唔係show nVidia張卡
無論我係N卡個控制面板點樣揀
game log同dxdiag都仍然係Intel 520 HD
我試過係裝置管理員度停用Intel
係開到game,但lag到仆街
搞掂咗,係win10更新問題
因為C drive冇位俾win10升1803
所以塞住咗Intel個更新
win10真係好cheap
迫人更新,塞爆你硬碟
大更新失敗就連driver都唔更新
有冇巴打可以幫下我
我而家用左promods但係永世都load唔到
每次就load完既時侯就crash左
我明明已經換咗張vega64但係都係咁
係咪人品問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞