【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
請教下有冇淨係for Go East + Scandinavia DLC既1.30 Promods??

隻GAME我上年已經買左,而家佢新出個d Promods version一定要跟埋France個DLC先用到,但係我無買,搞到無MOD可以用,而家要down version落返去玩1.26
有冇人一齊玩
1.30 開唔到GAME
個actual daytime mod 都唔actual 既
1.30 開唔到GAME

disable 晒啲mod試下

係有個mod 撞左
無人一齊玩
買左g29有無人知要點set
點先用到波棍
買左g29有無人知要點set
點先用到波棍

我係架車四個波箱係6波
跟住再用h shifter 最上面果個
推定先
意大利係唔係 00:00先有得買?

佢個5th dec都唔知係咪跟返佢個歐洲時區
請教下有冇淨係for Go East + Scandinavia DLC既1.30 Promods??

隻GAME我上年已經買左,而家佢新出個d Promods version一定要跟埋France個DLC先用到,但係我無買,搞到無MOD可以用,而家要down version落返去玩1.26

SCS 喺整 DLC 時好似會俾錢 ProMods,然後會 based on ProMods 某啲嘅場景、setting 去 develop。同時 SCS 喺優化後,成品一般會比 ProMods 本身更好,ProMods 團隊亦為咗方便維護,所以會強制大家升級、買 DLC。

仲未出

仲未出

唔洗心掛掛
聽日一早就有架啦
any one have this problem

出意大利前走一波
$93.5入左意大利
shut up and take my money!!
$93.5入左意大利
shut up and take my money!!

Steam無錢
法國西部都未買
而家就出意粉

等特價買哂佢先
法國西部都未買
而家就出意粉

等特價買哂佢先

年尾聖誔
法國西部都未買
而家就出意粉

等特價買哂佢先

年尾聖誔

Same
買完GAME都開唔到
對香港地圖有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞