【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
如果係pro mod先有既城市買左車庫 到時官方更新出呢個城市咁會點

成個Scandinavia 推出之前 promods 已經有一大堆北歐 Cities
最後咪搞得掂
promods有同scs 緊密聯繫有合作關係
個北歐Promods有份整出黎比SCS賣
有冇巴打試左1.30beta
新R系同S系有咩分別
新R同老R又有咩唔同
有冇巴打試左1.30beta
新R系同S系有咩分別
新R同老R又有咩唔同

車頭大改款
車裡面都唔同哂 例如個錶板
如果係pro mod先有既城市買左車庫 到時官方更新出呢個城市咁會點

成個Scandinavia 推出之前 promods 已經有一大堆北歐 Cities
最後咪搞得掂
promods有同scs 緊密聯繫有合作關係
個北歐Promods有份整出黎比SCS賣

有無人scania個定速係咪會跟前車

同埋想問係咪有個尾燈dlc
想加入,唔知black friday 有冇折
STEAM有特價 但好似麻麻地…

ETS 2 75% ( $ 29.75 HKD ) 組合包 $ 105 HKD
ATS 66% ( $ 48.96 HKD ) 組合包 $ 90 HKD
現在無聊
瞓教前都玩番一兩歌德國塞車位先息機
又短程又刺激

ETS 2 75% ( $ 29.75 HKD ) 組合包 $ 105 HKD
ATS 66% ( $ 48.96 HKD ) 組合包 $ 90 HKD

終於入了,有冇巴打用T300/T500 玩的?
Euro Truck Simulator 2 Essentials BUNDLE
HK$ 89.52

係咪買呢個就有得online玩
Euro Truck Simulator 2 Essentials BUNDLE
HK$ 89.52

係咪買呢個就有得online玩

買咗遊戲主程式
之後去TruckersMP 到申請online帳號 (要用steam登入之後再申請)

再之後去world of trucks 到申請帳號 (有得改車牌、官網活動等)〈一 (可以唔搞)
想問下買ATS 定ETS 好

地方唔同之外 仲有咩分別 ??
想問下買ATS 定ETS 好

地方唔同之外 仲有咩分別 ??

ATS
物理似現實 鍾意玩泊車可以買 有啲路可以踏100以上飛車

ETS2
物理比較飄 原生地圖大啲 有啲國家有好多彎轉 冇咁悶
啱啱裝完etsmp ,點解一入game佢話我係ghost mode

咩hotkey解除

終於入了,有冇巴打用T300/T500 玩的?

我用t300rs玩
有冇group玩mp
我想問有邊架truck可以上到140km/h
利申有解除限速器mod

Volvo裝副750hp引擎160都得
取消限速器洗鬼用mod
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞