【集資上市】American暨Euro Truck Simulator 2 #29

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
60fps + 塞車 = 無可能
淘寶咩價錢
係咪steam版本?
淘寶買左$50港幣
應該係steam版本 佢比激活碼你自己激活
20-40 fps 已經好夠做啦 肉眼睇都係咁順
thanks

i5 夠唔夠做到呢個效果
本身用緊i3+1050ti

想升級或者砌過部
Lag既程度可接受? 定係你覺得可以再升級
我就i5, 16g ram, gtx970 玩more ai traffic 出到郊外都有40-60fps, 入到城市30左右
好似真係升級i5好d

Thanks
想問你地用緊咩ai traffic

岩岩dl左 rush hour ai黎玩

咁樣塞左係度5分鐘

有冇ai mod 係會撞完車 識得自己清場架
而家要s&l
要玩塞車+高畫質+順,我諗要i7 都夠做,感覺上呢隻game都幾食cpu(好似係)
入到城市+落雨+more ai 跌fps跌得好勁
大家試過坐電腦前渣幾耐 我最痴線由promods巴塞去冰島最入 用左3個鐘

個G27油門壞咗
得返極力子同剎車用到
搞到逼住我剩轉極力子做剎車,轉剎車做油門
無得玩極力子
有無巴打知道我更新2.26但入到game佢話不支援
promods? 你隻 game 係咪 update 左1.31?如果係要 downgrade 返隻game 去 1.30先得
法國入俄羅斯 四粒鐘
唔該巴打
依加係咪無香港server玩?
冰島d路難行到...
南邊去 Reykjavik 易行 如果去 Akureyri 冼到痴線 再上去 Isafjordur 仲有大風雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞