買電視機 / 換電視機 集中討論區 (90)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
呢排LG不停賣廣告個隻新款有咩評價
啱啱同太古Av 生命吹完水話55X85J仲有幾部啵,要逃生嘅巴打快手
兇宅約左送貨 係咪當日會有人打比我約埋安裝?
等緊盛澤派貨
買左乜?
step巴與各位高手,為左避免我老婆日日開部oled睇新聞台聽聲而佢係衣帽間化妝扮靚,我決定買部最平嘅電視係佢衣帽間,請問係咪TCL32最抵玩呢?
收音機點睇
我本來已經有ipad上左mytv super佢都係唔開
琴日買咗部QN90b, 本身屋企用緊條LG SN7CY, 值唔值得去買條Q600a玩Q-Symphony
衣帽間再拉線?定用盒仔出電視台?諗起都煩
應該係
唔洗拉線,入面有電視天線插
建議上HW-Q700B + SWA9500S
聽日去實惠買,2k解決到嘅問題就唔係問題
唔該哂,step巴大大
你好,我父母屋企想買隻sound bar,用黎睇下YouTube 演唱會,聽下歌就足夠,平平地under $1000有咩選擇

電視機:Panasonic ,型號唔記得左了,不過係岩岩新出4K的款式,買左差不多8年,所以唔駛點理
42c2
房用,冇咁多地方擺多對9500s,如果咁嘅話仲有冇需要換soundbar
用LG SN7CY算啦
QN90B只有底部2個喇叭, Q-SYMPHONY 效果應該普通
我補充番:
如果係50QN90B都值得加Q600A SOUNDBAR
如果係43QN90B都唔值得了
因為電視尺寸唔同, 喇叭數量都有唔同
我補充番:
如果係50QN90B都值得加Q600A SOUNDBAR
如果係43QN90B都唔值得了
因為電視尺寸唔同, 喇叭數量都有唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞