買電視機 / 換電視機 集中討論區 (90)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
最少65吋,建議75吋
77A80K

65A80K

65A95K
你會後悔的
Same 48吋最抵玩
本來諗住c1,不過呢部又平D,自己又用開P記,有興趣...
分享這個產品給你! Sony - 43" X85J 4K Ultra HD 智能電視 (Google TV) KD-43X85J https://shop.theclub.com.hk/sony-43-4k-ultra-hd-smart-tv-google-tv-kd-43x85j-kd-43x85j.html/?utm_medium=buapp&utm_source=app

街價先6980

新野上場
有貨?我見$7200嗰間先有
黎了
43X80K同43X81K上星期已經上架啦
Sony 台灣尋日有發佈會
連bravia core都準備登陸台灣
唔知香港有無份
筆直$8000
畫質行先 要50-55吋
唔洗咩vrr 120fps 唔打機
淨係想要三星,lg,sony
樓主有無介紹?
唔好意思都係想要55吋
對番43X85J 邊部好d?
Samsung 55AU9000 行貨
$7040
1. 60hz VA PANEL, 對比度高(4000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 光度 400 nits
3. 有AirPlay 2
4. TIZEN OS系統
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. Crystal Processor 4K 影像處理器
7. 2聲道, 有OTS LITE功能(物件追蹤定位發聲), 共20W輸出
8. HDMI 2.0x3, 支援4K60, ALLM
9. 支援Q-SYMPHONY
10. 32:9, 21:9超闊遊戲視野與Game Bar
當然X85J
Avlife個價錢貴過幾過細舖?
Avoutlet平佢千幾兩千
1. AVLIFE你要去門市問先有折實價, 加上有官方贈品
2. AVOUTLET等細鋪係沒有官方贈品, 佢地扣起左
step巴 想問下 如果我打算買水貨電視 65A90J好 定 65LG C2好 諗到頭都大埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞