買電視機 / 換電視機 集中討論區 (90)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
LG 65" OLED TV B1 OLED65B1PCA 水貨
13XXX
1. 120hz 廣色域 OLED PANEL, 對比度無限, 黑位純黑, 可視角極好, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit
4. WEBOS 系統
5. 有eARC, 可以回傳高清無損音訊去SOUNDBAR
6. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, G-SYNC, FREESYNC, HDMI 2.0x2
7. α7 GEN4 影像處理器
8. 光度520nits
9. 2.2聲道喇叭, 共40W輸出
乜唔係得返55JZ1000H約$13400?
謝step巴
因有對喇叭貼住 所以55不能再大了
本身用緊16年三星ks7300, 當年上大陸試完先車落黎
韓國機水貨轉區真方便
LG 55" OLED TV B1 呢部門市仲有冇display 有時間望下先
本身用量比例:Netflix 4 打機 4 電視 2
Step巴如果你揀oled會揀咩廠?
原來20年機市面已經冇哂?
今年又幾時出新 一係等減價
1. LG B1沒有行貨, 只有水貨
2. 盛澤門市之前有B1 DEMO, 現在賣走了, 只有C1 DEMO
3. B1同C1畫面基本一樣
4. 長時間打機同睇電視, 就唔建議OLED
5. 我自己個人偏好SONY, 我喜歡日牌
1. 行貨電視係唔可以等新款出再去買舊款, 唔係電話
2. 鋪頭唔會有空間放哂新款+舊款, 所以一有新款, 舊款會提早下架
3. 2021年機4月已經係最平, 部份熱門機現在因為缺貨所以加價
4. 你現在仲等減價基本係沒有意義, 不過PAN記好興大減價清貨, 因為好少人買, 成堆死貨, 死因主要係因為冇AIRPLAY, CHROMECAST同冇佣金, 唔係因為畫質
你100%會後悔
Av life個啲冇晒c1買知唔知邊度仲有c1 65寸行機買
轉款期來了~
師兄知唔知邊度仲有
我點會知
PRICE.COM問下AVOUTLET, COMPUMARK, HDLIFE, AVHOME
一路以為出左c2,c1個價會跌
唔會,所有牌子新款出之前,舊款會斷貨下架
咁佢賣唔晒啲貨尾點算?
問左avoutlet仲有,$24800
能源標籤網更新 - Panasonic:
1) TH-48LZ1000H
2) TH-55LZ1000H
3) TH-65LZ1000H
4) TH-43LX800H
5) TH-49LX800H
6) TH-55LX800H
7) TH-65LX800H

全部中國製造
唔知道,avoutlet有咪去馬,細鋪沒有贈品
巴打邊道買? 可以透露幾錢嗎?
我都心思思想買X90J
追緊POST
想問定STEP巴
我決定買55X90J
我見price 入面你推介嘅細鋪標價9880
係咪狗衝得?
想知埋你POST搵到Sony XR-55X90J 行貨
$11590
係邊道有? 我見百老減咗都要12480

唔該巴打
細鋪avoutlet, compumark, hdlife咪11590囉,細鋪沒有贈品,大鋪12480先有Sony $1000超市卷

細鋪自己食左贈品先平到比你

$9880係50吋黎
屌係喎,50嚟。爬到眼殘
打搞哂巴打
最後扑鎚55X85J
唔該哂step巴
另外想問呢部加SOUND BAR
巴打有無咩推介?
我主要都係睇DISNEY+ Netflix
快去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞