[D77-] 抗俄衛國 127: Slava Ukraini 5月9日租借法案/俄國閱兵

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
Finland 正式申請加入北約,等睇下一個會是瑞典……
保護埋波羅的海三國
啱用咩?
與其咁搞不如叫契弟幫你班貨算啦
真係百國聯軍
俄羅斯應聲蟲Tucker Carlson(Fox News Channel主持人,共和黨的俄羅斯派Trump fans)

Tucker Carlson shills for Putin while his colleagues are killed in Ukraine
Jackie CalmesLos Angeles Times (TNS)
https://www.yorkdispatch.com/story/opinion/contributors/2022/03/21/tucker-carlson-shills-putin-while-his-colleagues-killed-ukraine/7119693001/
呢條友
你可以批評廢登只顧烏克蘭唔理國內死活
但佢直頭主張唔應該軍援烏克蘭
唔係話登派完全冇普太淋同俄蝗fans,唔知點解侵派比登派有更多普太淋同俄蝗fans
唔太想去分黨喇
只覺得果堆以為放棄做世界警察只顧自己內部就可以令美國強大返嘅美國佬好可笑
重溫:

May 6, 2022

Pompeo稱美國應該繼續在烏克蘭支援烏克蘭國民抵抗俄羅斯,運送美國石油給予烏克蘭,幫助烏克蘭國民擺脫對普京(和擺脫對俄羅斯)的依賴,並支援為烏克蘭自由(為烏克蘭民主)而戰

Mike Pompeo
To counter Russia in Ukraine, we should be unleashing the power of American energy at home and sending the Ukrainian people what they need to keep fighting for freedom from Putin's jackboot.

https://mobile.twitter.com/mikepompeo/status/1522323082827948038
睇下值唔值錢囉
財經app彈出嚟,芬蘭話入北約後就有d咁嘅事?

由於對德國的天然氣供應中斷,英國天然氣期貨價格暴漲41%。
普癲淪為末日老坑
syria有60000兵,佢唔調果度無得揀,除非動員令
現有邊防要防nato無曬人手多
自從9/5雷聲大雨點小之後,呢幾日越嚟越靜
會吠嘅狗唔咬人
你夠膽射核就快啲射
冇咁多60000只係人次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞