[D77-] 抗俄衛國 127: Slava Ukraini 5月9日租借法案/俄國閱兵

1001 回覆
28 Like 3 Dislike
咁唔會多得去邊,阿富汗亦無咁多基建去用太大量
會唔會阿富汗只係白手套?
能源嘅話冇需要白手套呀?
歐洲自己都未戒甩冇道德高地
支那要買唔需要咁兜圈法直接買都唔會出事架啦
佢自己用姐
阿富汗一滴油都冇 而家有cheap雞石油買wor仲唔趁低吸納
嗯,你講得啱,今日仍然係咁。
不過將來好有機會變白手套
但你對非常尊重嘅人簡單歸納做中國人仲叫人唔好貼佢啲YouTube片
中國攪左咁多年教育,製造左十幾億怪物出黎,響呢個地方仲可以醒覺到,我認為係奇蹟黎
https://twitter.com/markito0171/status/1525032212164497408
https://twitter.com/mdmitri91/status/1525026114892181505
https://twitter.com/doppelot/status/1525045673560784901

烏東親俄部隊自己拍攝影片指控沒人愛
大批士兵被卡在邊境關口, 已經滯留兩天
沒有新指示, 也不准離開

還警告硬闖或會開火阻止

抵死
其實有咩咁奇怪? 尊重唔係尊敬, 尊重唔代表同意.
唔share大陸人既片, 呼籲大家唔好share, 有咩問題?
總有人識翻牆.
理論上係可以比, 但烏軍要識用.
我認為心態同行為好難改變到,身邊全是怪物,睇到外界既事物都難改變到,我希望中國人民有改變既一日,我認為要幾代人之後
徐某人成日諷刺蟈內支粉紅+喺歐美嘅支粉紅,FF自己係俄軍,FF當正自己侵略緊格魯吉亞、烏克蘭、波蘭、立陶宛、拉脫維亞、愛沙尼亞、芬蘭、挪威、丹麥同瑞典,但佢哋支粉紅連報名做救援(救俄軍傷兵同執俄軍屍體)嘅親俄志願軍都唔敢

p.s. 勁少睇佢
殘體字內容9成係propaganda
要逐一分析係咪可信根本唔乎合時間成本效益
最好既方法就係殘體/支那source一律當睇唔到

利申: 尊重所有正常YOUTUBE創作者
咁你咪即係要人同你一樣咁極端囉
馬蹄鐵理論
俄羅斯繼續FF芬蘭仲係1947(巴黎和約)-1991年(同期丹麥、芬蘭、瑞典、挪威、歐共體、英國、美國同最後蘇聯承認波羅的海三國復國)嘅被迫親蘇中立芬蘭
芬蘭
冬季戰爭(1939~1940)
繼續戰爭(1941~1944)
你似乎搞錯左. 極端份子到底係思想極端, 定係手段極端.

我可以呼籲叫你唔share, 而你可以唔理我繼續share.
我有我繼續呼籲, 你有你繼續share, 你我相安無事.
以前旺角左邊法輪功唱衰中共, 右邊中共唱衰法輪功,
唔知你有冇睇過? 互相否定, 但你有你做我有我做,
大抵就係呢個意思.

而你見到既左派, 就完全相反, 只要你唔同意, 佢就要你消失,
令你禁言, 令你無左份工, 人格謀殺, 等等. 呢類極端份子就係令人討厭嗰班.

我認我思想偏激, 但我叫完之後, 你唔聽咪由你囉.
各人造業各自承擔, 是善業是惡業, 日後便知.

that's why 我好怕非黑即白既理論
咁點解法國人咁唔俾面希特拉
係都要整個自由法國出黎呼籲繼續抵抗呀
早啲完場戰爭唔好咩
選完(冇連任壓力)就咁
見到咁嘅表現,拿拿臨甩手轉歐系武器算
事不關己 就走出黎2邊抽水,
相比起白俄羅斯 盧卡申科
明知普京唔會勝 都要不斷支持佢,我就覺得佢夠好野
屌你老母, 果然係選舉完就鳩縮.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞