《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
嗰個係C9,C9最尾都on9,見到TL唔打,仲打EMP救過TL
下面啲cm撐佢一齊屌lg嗰下好笑
Let's blame LG
RPR: first time? 一樣咁虛偽
OG攞第3又冇殺到LG final57分 即係原本一早mp咗
不過我記得佢地打好撚耐
好似打成幾個禮拜
分開三round嚟打
首先普通賽制打排左排名賽先

之後就排名賽分數前16隊打晉級賽
贏左一場既隊就晉級
第17名既就補上繼續打 如此類推

打到夠16隊晉級就完
最後final用返普通賽制打鬥高分
想問一問個資格係點決定
係咪今次比賽頭三十先有資格
會唔會再加其他隊
100T 黎,你睇番 replay, 佢直接空降騎 RIG
skittle屌鳩falloutt
佢個人品真係好閪
100T撞RIG,但佢比C9撞
有playoff point = split 1 playoff+split 2 playoff
前30名就先入決賽 最後10名就每區2個位

然後有樣野我覺得on9嘅係
split 1 playoff係打regional 但split2 playoff即係依3日係打世界賽 我唔明點解佢點將regional同世界賽撈埋一齊計分
C9救完TL救RIG,衛星隊
係 嗰下好亂 100t lan左落rig前面 跟住c9 lan左落100t後面
rig退後左zero落call話let them fight 之後og收哂100t同c9
我都成日睇 佢哋成日3個一齊直播比賽 勁勤力
thx bro
https://twitter.com/SkittleCakez/status/1520860741338681344

呢條友真係冇乜人品 knoqd同佢一隊真係慘
想支持knoqd但真係支持唔落手
LG Pistillo: We had 20 bullets on a car we caustic ult them kill the gibby and only had mastiffs we tried to finish him shooting with them, trying to blame us without knowing what we see or have is just a low blow.
會 我仍然會覺得係好睇啲
好似俄羅斯輪盤咁 威力大 即時死亡 無論邊個死 作為娛樂節目觀眾都會覺得好睇
theres no way for us to know which team is which

睇黎佢同上個Post唔少人都係差唔多水準
LG提早放毒都唔理
點都唔會係BLAME LG啦
最應該屌LG啦
又唔用天際線招Q掉落地面 提示OG
睇Dooplex個twitter好多人屌LG
Og聽唔到樓上用mastiff射?
Del咗嗰cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞