《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
講起lcq 等睇rpr出多次醜
Mande mrT
有k1ck zeta totem
跟住grace唔知仲有冇得打 佢嗰隊jmw走埋由pro league開始要換兩個人
13 名之前一個kill得1 分
咁其實宜家ad可以打championship都係靠Selly split1贏apac-n冠軍架

無底分
selly split 1邊有幫riddle打呀
split 1係Riddle羸playoff喎...
KaronPe黎架喎
split 2先係selly喎
Parkha漏咗隻買咗2個禮拜嘅apple watch喺瑞典
https://twitter.com/parkha3072/status/1521596850175832064?s=21&t=T4D9_6KlO5DgsJoPG_lNGw

AD老闆又話自己俾人偷依樣個樣又俾人呃
屌記撚錯
諗返起split1玩到得13 搞到宜家冇playoff分

你爬撚埋我個份
下賽季冇底分,門票又加咗,又多個段位黃金個分數仲高過依家白金,白金=鑽石,鑽石=大師邊有咁多時間爬啊大佬
最撚ON9 你跌TIER
係要由上一TIER既中間分開始爬過
睇唔清楚 即係底分再跌唔止跌rank,仲會跌到得下個rank嘅一半分?
true鑽4一跌就跌到白金2
自動派多一半人頭比afk隊友,留明下季ranking全場外掛狗/代打撚
唔係白金1一半分?
好似話係大段,你鑽石跌白金就會跌到白金既一半,所以係白金2我都唔知係唔係,依家冇人可以清楚
望到都唔想打rk
本身已經好肝
reward仲要冇變
season-long dive trail 真係廢時打算
BTW點睇最下面個項
我main槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞