《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
你唔退細機會第1退就大機會第1
冇商業價值 又唔係好似crylix咁出名天才少年
TSM要佢黎托
牙甜世一
打得勁還打得勁 佢地twitter講嘅野的確係好冇風度
後尾佢自己都認左自己認錯上面隊係RIG
前面就係咁搵藉口講到自己好被動咁
佢搞錯左team其實認衰仔咪得
但由佢第一個tweet開始就賴哂個責任應該喺LG度
柒咗都唔tag得
emp打tsm打og嗰場點計都係doop係戰犯
就算後面兩場geyser輸比gw都係doop柒
關咩佢地d call咁上下水準事
齋靠槍硬點打到group stage第2 winner第1
gambit就真係齋靠槍硬冇靚call嘅例子喇
雖然佢今次換左個sub但igl係hardecki
上twitter狙擊OG好過啦
冇話唔tag得 顯得佢唔專業囉
佢又唔係選手又唔係觀眾 身為official caster咁樣帶有個人意願嘅內容tag人同帶風向有咩分別
鬼唔知og係柒咩 柒一次就所有野都變哂原罪
係 佢地正常水準嘅call係可以稱得上好
掉返轉問佢地都唔算好叻咁邊隊嘅call先叫好叻?
佢地final係表現得差 仲要係個igl係咁做戰犯
成個playoff入面平均水平佢地都叫做唔係好叻唔係好差?
佢地好幾次落地交同gambit打完或者打到一半大家一齊reset
gambit成日都執唔到牌要rat排名 og就可以full set 有場仲食埋雞
就算剩講尋日佢地食雞嗰場一堆人valk ult落避雷針佢地都搵到靚位打到食雞
其實LG個bubble可唔可以放偏左d 然後衝埋去rig到攬炒?
啲NA fan講到係LG錯 都幾誇張
所以好睇人 中意睇賭博嘅會中意kraber 中意睇公平競技嘅會反感
唯一counter play係匿喺掩體 同埋睇駕駛員技術 有啲人你俾把狙佢就係會打0傷 事實上比賽都會發生
group stage 18場 winner bracket 6場 final 7場
夾埋31場你highlight佢打得差送頭幾場反而話得唔計嗰d野黎講
一隊時好時壞嘅隊keep住group stage第2 winner第1 final第4
咁喺佢樓下嘅隊情何以堪
不過依家連登og變左原罪 應該講咩都唔會入耳
我上面都有屌臭doop最尾柒gibby ult同twitter死撐
唔好借d意打算標籤我偏頗og撐佢地
其實一開波肥佬down咗zip跳落去allin就最好
LG係可以做得更多 但你唔可以強求佢做更多
佢都已經盡做 仲想要求埋佢做神風敢死隊
賭中就好睇
選手都take risk盲狙一下145
之後補槍
唔中比人反打
所以都算公平
對手都係賭你唔中 反打one clip你
個下要做到sweet nrg咁 攬炒好難啦
我甜
最慘係LG搞緊Rig嘅時候 OG不停focus佢地 屌放埋gibby大上去比LG
真 近身除非又no scope中唔係少一把槍都係算公平嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞