《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
係 佢成日係doop面前笑尻佢
所以og覺得lg冇好似nrg咁攬炒rig係lg既錯,應該全隊ape rig,之後og閃亮登場收拾殘局食雞
Exactly, apex都唔係傳統fps game
太多完素限制住,大屠殺仲要加埋一堆技能,要追求競技性其實apex唔係好選擇
事實係佢地當下盲撚咗
佢最理想既完局應該係LG衝去RIG度攬炒
自己再出去收哂兩隊

但唔好預人地會衝去自殺咁撚弱智啦
未到mp犧牲毒佬ult提你水都未夠 仲想人放埋gib ult 用埋剩低嘅散彈

LG早知你地弱智成咁不如俾跳出圈死咗佢搏你贏3v3好過
係佢地腦入面佢地已經食咗雞慶祝緊
MP制明顯對選手嚟講係On9啦

本身大逃殺尾圈已經好重運氣成份

假設20隊都MP 第一名有實力攞成100分但場場第二食唔到雞

之後比個啱啱好50分嘅龜到贏 咁樣點會公平

同埋攞觀眾覺得悶仲鳩

睇台仔琴日先講完 根本Apex比賽會睇嘅點都會睇

你改完MP制唔通啲人會因為咁覺得好好睇就多人睇咗咩

啲人話就咁計分一早知個結果之後個啲冇人睇

但Apex食返一場雞殺多啲人都勁易反cap啦 根本攞有冇人睇嚟講係On9

電競唔講公平先仲講乜
老撚咁遠到底點先可以成功唔俾認錯LG係RIG嘅OG射死而又跳到去rig到
佢地係咪以為自己na第一種子,就係天之驕子,諗野on9到
跳出圈死

想知成個場當下見到OG呢個弱智表現有咩反應

笑出聲
宜家係咪得返knoqd冇亂講野,希望佢醒水快啲出走
回到都係俾OG攬炒
比Skittles個大整撚死
horizon仲掉大 屌
7咪認 咁樣有咩謂
聽日應該會有PRO開台笑鳩佢地
Skittle如果真係咁話caster 真係toxic到痴線
總結下連登,已經可以出片恥笑OG 兩個超級大傻仔IGL
Skittles好似del哂cm啦喎
想睇OG POV 搵唔到
有留底,del就可以當冇講過咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞