《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
合理
英雄永遠係咁
selly會喺唔知幾時開live有大嘢宣佈
傳得最勁嘅係aD會出大錢從CR買斷selly
或者 會返返CR代zeder打
我本身回緊上面嗰個人嘅論點係話佢地call平庸靠槍法打贏人先有咁嘅成績
針對最尾一場嘅睇法我諗我同你冇任何分別 OG嘅問題
你唔需要標籤我咩站喺OG角度睇喎
我就唔係好明 我夠知佢地最後一場發夢當左頂嗰隊係RIG送左個冠軍走啦
憑呢一場就可以當成論據話佢成個隊average表現係call平庸靠槍法打贏人?
睇怕又要勞煩mondo
唔係 OG係NA最平庸嘅team
d call唔掂靠槍法打贏人 打唔贏就輸
呢個先係連登po嘅政治正確
如果你Re緊上面嗰位可以唔使理我,因為我冇話過OG成個playoff打得差,我由頭到尾都係針對佢葬送lobby 同toxic 唔認錯,我個人覺得呢啲重要過佢技術,佢憑實力拎既NA 第一,討論人地幾勁本身就冇意思,你知佢勁啲乜一早頂獵左啦,知佢廢啲咩先知佢點進步
針對佢最尾一場我同你嘅意見完全冇唔同 所以唔知你quote我做乜
我係見到上面個人用呢一場黎引伸佢地不嬲都係平庸所以先回佢
同最尾一場完全無關
大佬你地quote我先,你睇下第一個回覆係咩名,鬼知你地係我個回覆開戰

我都想睇佢番CR打
其實無啦啦話手痛 我唔係好信
不過最唔希望係aD買斷佢
傳得最勁嘅係aD會出大錢從CR買斷selly

講真 係既就快D走
佢同RAS兩個夾埋一齊冇化學作用
與其擺係CR幫人打 不如直接放佢過檔走算
唔知點講好 感覺真係quit 左cr既話
係人氣方面/開stream果d 一定無係cr咁好
仲想係cr cup見到佢
不過講到尾都係錢
zeder打唔到最大機會應該都係sunday頂
mondo自己應該真係唔想玩
不過如果ras肯開口叫佢幫手應該ok

CR而家最慘就係幾個有能力既都唔打
認真如果zeder唔玩 攝wokka落去幫手頂可能會好過sunday
佢想quote你訴諸大眾標籤我係OG支持者姐
我就純粹睇佢名黎quote
如果我真係支持OG就唔會po佢地d tweet上黎屌啦下化
根本針對最後一場嘅討論呢度都幾乎一致贊成係OG問題
成個cr都冇人想打比賽咁
原來香港咁多人睇日韓賽區,我剩係睇NA
mondo cpt 果d 求其開個stream 就收成堆錢
平時得閒又唔洗咁辛苦 又有得同女玩
打咩q比賽丫 搵仲多錢
就咁前幾日selly同mondo 輪住開algs watch party 都收成堆donate
佢轉去aD就好大機會冇得好似而家CR咁呢樣係真
CR俾佢地份約係直播唔抽水加另外出糧
好似而家aD比賽果D唔開直播 抽水少好多

不過你aD幾日已經R左幾個贊助商番黎 如果人工補貼番上去實追到條數既
長遠計做PRO打唔到好多年
而家開stream儲定觀眾搵真銀現實得多啦

都係果句 當年wokka r6打到世界賽第四拎mvp 最尾都要脫離野良連合
仲要講到明因為搵唔到錢 份獎金分多d俾隊友 自己要靠剪片放youtube搵收入
而家係cr不知玩得幾開心
og已經打背收撚左100t同c9啦
柒左咪認囉肉9酸到賴落lg度
佢份人好yo 同埋可能練習賽喺storm point撞得多 撞到有感情掛lol
cr名氣大 又成日同v一齊玩
eu廚其次係apac n
佢如果轉去ad咁唔通karonpe打後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞