《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
好sad
不能同意更多,唔好心軟等齊人,佢地冇意慾走就自己飛
依D情況當事人唔係驚出唔到線,係唔想放棄令自己後悔
底分收皮一drop就跌一半分
噴火出番黎 無得裝槍管 同埋紫彈夾最多50飛
我指狗散
https://youtu.be/0CTUkmiYZRw

Of coz yes
擺得空投會buff
連續幾鋪隊友都係0-20dam點算
單排
下季個rank咁樣會唔會又有退坑潮
單排試過連續兩日1000分升兩個區
三排倒跌一個區
下下咁飛走啲KD均傷咪跌好多
我覺得無底分
入場費貴呢d係無問題 最多叫做個一個rAnk嘅代表性唔同左
但屌你13名以下殺人加1分
咁做邊有人主動開戰 龜啦 third party都唔做 無三隊打緊我都唔抽水
根本鼓勵緊龜同third party 有咩意思
13名以下真係太誇張
咪係,不過試過先知,同埋佢間接影響簡英雄,依家真係保命/守為先,遠距離抽下先,唔對路就走
sorry之前有份話RC係咪俾人吹大咗點解gp stage同losers打得咁差
原來有咁嘅原因

btw應該攞到資格嘅睇佢哋都幾夾
我偏向打到就打既方向去打
其他都係好好嘅改變嚟
剩係意義不明嘅入唔到前13kp唔值錢同唔使打都冇一半分有啲戇鳩外其他可以接受
底分都應該比buffer
例如 bo3 3場都扣分就跌一半就差唔到
依家太誇張
buffer同冇底分機制理應係100%一齊出
如果咁樣跌重要冇一半分唔知ea諗乜
兩樣都要所以唔會下下咁快走先
自己龜到最尾又勁細機會可以執到頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞