《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
Beacon同crafter你揀spot本身已經要諗
如果打兩日每日打六場至八場呢方面嘅rng係可以平衡到
Mp係冇可能平行到
Mp之後食到雞就consistent?
即係你覺得一隊到咗mp跟住零分兩鋪再食雞又叫consistent?
如果rig諗到咁又真係bait到就真係唔到你唔服
冇錯
rig成功bait到og以為頭頂既係佢地
你係最後嗰場先會有咁嘅情況
之前nrg都試過lead 30輸返轉頭啦
咁不如連續拎場兩冠啦
拎兩場冠一定有實力啦掛
仲人人有希望冇人會troll game 觀眾又可以睇佢地無限打
望返nicewigg 05:09:00開始
https://www.twitch.tv/videos/1472112661
LG已經知果隊係RIG黎
05:09:53 Wattson招ULT 救埋RIG
LG用盡哂方法阻RIG了都係阻唔到
rig冇做過嘢都bait到og真係勁
咁可以打撚到出年
原來Skittles都以為上面係RiG
佢出左嚟講?
邊個食咗雞先下場10幾隊圍死佢
咁都有得賴LG
以後唔支持OG了
都係睇reddit啲人講
Not sure if it was as braindead as Skittlez screaming that the TOP team is RiG for some reason. Knoqd was peeking left but started shooting top after that call.
阻唔到內鬼og同埋lg最尾落去嗰下亦都唔係想打og嗰邊
屌你老母og真心癲撚咗冠軍都唔撚想要
有冇解釋
我諗佢哋見到上面有隻毒佬咪咁諗囉
上面放毒毒死 唔洗睇都知係下面隻肥佬死啦
直接認柒咗咪算
wattson ult唔關事 本身就唔會炸中rig
暫時覺得pubg隻比賽方式幾好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞