《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
na個時間咁西
apac個時間易就d 同埋鐘意睇韓仔
LOL都係睇lck多
日韓見到10架drone即刻唔想睇 ,PRO同V玩我又覺得冇咩好睇,我不如睇返V算,睇V又唔一定要睇APEX
其實gchi佢地做streamer多過打比賽
淨係靠打比賽搵錢好快收皮
LCK因為勁先鍾意睇,同理我都係覺得APEX NA勁先睇
Karonpe尋日kraber空撚晒
真lol搵鬼睇na咩
karonpe感覺無打一個split 出番黎唔係好掂咁
支kraber
過多一排就知selly真手痛定假手痛
利申識韓文
呢到都應該唔少人識日文
karonpe本身split 1已經唔想打
果陣仲搵Vor3z入黎頂左幾日
後尾karonpe自己打番 但都係twitter講自己剩係會打splt 1
如果split 1 playoff搞得成lan既話 佢地係搵selly幫手打split 1 playoff
即係selly續約問題唔幫cr打果期
係最後轉左打online先karonpe打番
可能同你講反正手痛唔打住 決定而家去服兵役呢
不過parkha obly selly呢個組合都幾好j
d人覺得好睇咪會睇
na我都想睇 但個時間撞曬番工
有parkha負責指揮下既韓國打手先可以真正解放到個威力

ras就係搵咁耐都搵唔到個咁既隊友
Same
尋日3v3打親都輸
白金區係咪得白金4既玩家
10場有9場都有一個
我覺得始終世界賽黎 入得黎其他19隊都唔會係魚腩任你砌既
不過講真aD入到final打到咁真係令人失望
3vs3俾TL硬食果下真係

雖然個ser 無人打 點解變左咁
aDR算係咁啦
CR比較失望就真既
決賽都唔入撚到
因為cr入唔到決賽係我預期之內
很想做愛
你本身comment個意思擺明講緊係佢一貫以來嘅call都係咁上下
扮咩剩講emp tsm嗰場下下捉人出錯嗰場根本三隊都唔完美有風險架
knoqd想偷背入場早左 emp唔比og reset推左出黎比tsm打背 tsm有自信分開左1v1同2v2
只不過大家都有出錯嘅情況係tsm贏左咁解
唔知咩level嘅call喺你眼中先叫做好

仲有就係話佢call the mill同人搶poi覺得超撚on9真係笑左
依家又唔係分左賽區黎打 比人搶poi除左避戰就係硬接架啦
cave係stk拎左 checkpoint有nrg同elevate northpad都有一隊拎左
唔知你嘅高見覺得應該點call先唔on9
大家分開the mill兩間屋各自執完就走?人地gambit過黎打應該點做?即刻走?
tsm同ssg同賽區都撞過antenna比人打死左jordon
唔通你又話tsm柒call唔應該同人打落地交?

btw你block左我就算啦唔想再同你暰時間討論 我水平可能唔夠你高所以覺得容錯嘅範圍大d 想知你眼中究竟邊隊隊伍先叫做比call叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞