《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
LG隻valk為左避佢地個大先係半空比RIG devotion打到冇血
如果唔係drop落黎嗰陣駛乜咁辛苦
我當佢地真係唔firm邊隊係RIG嘅情況下應該係連手都唔好出
等樓上同出面打再等收尾 而唔係明明唔肯定但都照assume左樓上係RIG為前提咁打
100%嘅波
Detonator嘅streamer但係每次Cr cup都做旁述 你問唔識嘅人會估佢係邊隊
The caustic ult on the left,RIG is above us probably
ojj搵佢做cr cup評述最主要係哈弟朋友組
另一個轉營既Sudetaki曝光機會少佢好多
訓醒追 po,點解多左咁多OG打手,明唔明咩係戰犯?即係喺最重要關頭7,累死成個lobby,TSM 7下7下都係累死自己,呢啲用下腦諗都睇得出分別,sweet放棄mp救lobby呢啲咪叫好call,OG前面打得幾好都只係益自己,NRG前面打得幾差最後都救左個lobby一場,呢啲先係我地討論緊既野
明明佢地自己都講咗有人down咗 事後又話見唔到
真係以為冇人錄低佢地pov可以過到關?
OG做錯決定事少 事後唔認衰仲要反咬LG事大
堂堂NA第一輸唔起要咁toxic已經唔想支持
條友話唔知邊隊係RIG 無隊友出聲一齊分析下

parkha個live好撚正hal即刻問點解aD要push佢哋
22:01 佢問完can I gibby ult 隔離答左佢no佢之後仲掉?
你咪block 成個post都剩係focus佢最後搞錯隊同埋事後係twitter藉口死撐
你就引伸到佢average表現麻麻好平庸 跟住話自己講緊事實
OG
早知係咁NRG不如game 6比TL贏算 OG送lobby下去都咁多fan支持,反而冇人多謝NRG
望唔到skin 都算
搞到分唔到

呢個時候 咩隊會唔留毒佬大
好大提示啦 個igl 可以去收皮先
Dooplex咪IGL AKA掉肥仔大落LG嗰個
我由完就屌緊doop戰犯掉大落LG度仲po埋佢地twitter發爛渣喎 純粹話佢call唔係麻麻就係支持?
姐係佢最尾柒左就一定要標籤佢所有野都有問題 一定要踩多兩腳?
唔可以針對唔同事有客觀嘅睇法?
真係
仲要Twitter 串返人
依家有pov mic check
無得兜了

Sweet個腦唔係人人有
下,幾時有話佢所有野都有問題 OG打得好,NA No1 OK?
利申我TSM Fan boy多過NRG,更加唔係RIG同OG Fans/Haters,我企係Lobby角度睇OG,你企係OG角度睇OG,邊個客觀啲自己諗
free kill
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞