《Apex Legends》討論區#60 ALGS Finals 多謝Dooplex大禮助RIG奪冠

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
二刀流兩把都用到
邊把入都唔怕
PK
副槍用開CAR
邊把入都冇所謂
有Car 都冇執過R99 了
https://twitter.com/gracefulfps/status/1521675520429150208

明明grace做sub都打得好好 jmw幫rig拎左冠軍就剩係簽佢唔簽埋隊友
好慘
邊隊簽佢?
未講 reddit下面估緊係因為烏克蘭出唔到國要搵sub嗰幾隊
我都係咁
其實係因為香港個ser 跌咗落最低
Selly要同cr打lcq2
剛剛都睇到
睇黎 Zeder 身體真係好唔掂 , 去Playoff 之前已經話唔知去唔去到
到最後頂硬上 , 攪到入院
血尿 入院 本身身體又弱
總結黎講點睇都係大獲
其實佢有咩病
冇人知 剩係知佢同OBLY一樣都係耐唔耐就要入廠
https://twitter.com/riteiruozisan/status/1521808156191764480

點解可以成班都唔見呢樣唔見果樣...
おじじ個銀包一定好多錢
https://twitter.com/RIG_Nico_GG/status/1521780753155387392

呢個又係成個袋漏左係酒店大堂 果日好彩CPT幫佢執得番
Selly依家個位置真係好尷尬
同cr打lcq佢就唔可以同ad打冠軍賽
佢話萬一cr入到冠軍賽都未必係佢上 zeder好返嘅話俾返佢
係咪聽講好似話幫CR打完lcq 2 入到championship既話
championship 都只係可以代表CR 出戰 番唔到ADR
咁我諗入到冠軍賽就會SELLY打到尾
始終係SELLY打入去
ZEDER打返黎既係入PLAYOFF既參賽權
如果打到入去 比番zeder打就好笑
selly就會變左連續3個playoffs 無得打
40進2 都唔係咁容易
lcq2 final 淨打6場 真係咩都有可能
唔希望championship 少左2個world class player 打
selly會打championship就得啦
40得10隊左右唔係魚腩 , CR 都大機會既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞