Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答 (16)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
巴打你問過bns話收?
因為我啱啱問佢 佢話唔收
禽日有巴打話收我有叫佢double confirm,我之前見過有人問唔收
巴打 $1000左右嘅soundbar你有無推薦
有ching話BNS唔收喎
有啲又話收,有啲又話唔收,到我問又話唔收
而家淆淆哋唔夠膽用bns
上網見有間叫泰易寄 唔知有冇伏
我覺得CS 鳩答…泰易寄唔識
收左 入左泰倉
問過 建議唔好用
條soundbar 剛好係佢尺寸限制內
如果賣家賣層膠應該超過限制
一旦過限制加收$800 charge

用佢不如用SHITBAO
有巴打收左~你可以試下~佢Q950A點都大過Q900A
冇啊電腦冇搞atmos
因為我係用media player落amp

上網睇鬼佬同台灣佬都話有時係有相容性問題

佢過癮在唔係成條片都係咁喎
去到中段同尾段打大交時就冇咗聲幾秒之後死埋機

有啲其他戲爆得仲勁又冇呢個問題

除咗mkv仲有咩格式可以食到無損嘅atmos track
有earc就冇問題
電視 samsung Q60A
想買一千蚊樓下soundbar 有無介紹
入門級就得
完全零知識
乖巴 你search kodi dv apk
安裝64bits 版本
之後入去settings 選advanced audio 全部passthrough 開哂,就可以

今日播spiderman 3 對打奇異博士一段好正
vlc player 是邊個版本好?
如果部機得arc 無earc 呢
好 咁我試吓先
Q990B 未出無人知~
想問下用無線後置既用家姐係JBL9.1或者就黎新出既sony rs5,會唔會有成日差電既煩惱?黎緊屋企裝修,諗緊整唔整電制暗喉掛起對後置喇叭??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞