Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答 (16)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實試SUB仔播下哥斯拉已經知道會否拍邊頂唔住
乖巴,你果邊海關同前世情人點睇你套EVO 4.4?
其實拍邊會點 ? 聽就聽得多
設計對白:等爸爸睇完戲就俾你放
之後佢睇戲訓著左

btw 你的SVS sub 仔點?
小朋友 可能會覺得啲低音嘈
我理解是個sub 仔播唔到咁低但又要去沖咁低單元,結果果一下有物理撞攻擊而搞到個sub 仔突然好大聲拍左幾聲
(有錯請更正,自己好似未試過拍邊)
反而我驚駐波多
睇湯佬 mission impossible 4定5
一開始爬運輸機個個度
勁到我直頭覺得飛機engine 係正我隔離
明白
我等
其實我用Q950a開到20已經覺得好大聲…同埋個Bass我覺得還可以…如果太勁我幾樓下上來屌柒我
我可以肯定有樣野990b比950a好…
無咁痴塵
等埋泰仔價先~泰仔隨時最平
駐波實有,我地個個都是環境鬥士加埋又鐘意開到SUB仔大一大聲點會無
有人 唔識死 係post76 買馬拉版990b
可能好快無得玩
BNS 送上黎之前會有SMS,而家夜晚應該送左
我無上76,Post左會點?比Samsung封殺?
見到了~其實有乜好討論~有錢咪行無錢咪水?
水有風險行咪得一年保~差一兩千咪行咪差50%咪搏水一年唔壞
代理識得叫對面唔俾香港落單 同運過嚟
2022年香港人都仲未識靜靜地贏

香港買乜撚都貴~哩個真係DKLM,人地英samsung 賣貨尾 GBP890, 香港賣貨尾10990

真係嬲鳩左
好似仆街LV咁乜撚都Ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞