Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答 (16)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
The following subwoofers support pairing with the Denon Home Sound Bar 550:
- HEOS Subwoofer
- Denon DSW-1H Subwoofer
- Denon Home Subwoofer

Denon home subwoofer上個月先出, 幾靚仔, 唔知香港有冇

其他果兩隻我唔係好識欣賞
靚仔過dsw 好多
不過留意 550 無 天空聲
呢方面會弱啲
但三叔好似未有新後置消息?
謝謝
唔該晒S巴同青蛙巴,我都醒唔起自己條bar無天空聲
如果今年出嘅Samsung bar set review好就可能放咗條550再補少少錢upgrade 好似仲化算
想請教下
用緊Q950a
但係睇Netflix較好哂settting都係出唔到 dolby atmos
Disney plus係出到既

有冇人知點解?
電視係用LG
netflix要最貴個plan先出到atmos, 同埋可以睇下個netflix app有冇update
咁可能關個plan事
問下個fd 先 唔該哂
買咗,幾大碌吓
其實 a9+sub 定 a7000 full set 好聲啲?
齋估

如果電視無中置應該是a7000 full set因為睇戲最需要中置

btw 在ps5 group 見得多第一次見你黎依度
好似 2022年款冇新後置
我 700a 買左一個星期,聽日會買埋 9500s… 後置好多地多都冇貨,除左 website
日元跌
soulnote 6月照加價
700a 加左後置爽好多
玩ps5 battlefield D效果都唔錯
想搭單問影像問題… Apple TV 4K Disney Plus 畫面係咪好暗,同好細聲?冇冇師兄都遇過同樣情況?
Q700a同Q800a分別係咪sub 大細同後置700a有啲Model用唔到?
我去過旺角聽,兩隻都有加sub
A7000有加埋後置,包圍感A7000個set好過A9
見巴打們個個咁講,其實有啲心動買,
但自己又覺後置棟係度好怪,
No offence 個人感觀
三星隻後置已經好的式
點解samsung 唔早少少派街,
明明食住51 假期可以谷銷量
因為計埋CP值其實冇咩牌子可以同佢爭... 佢今次肯改進下隻sub都已經算好
如果買A7000成套既budget我會買bose 900成套

A9既靈活性加好多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞