Soundbar及家庭影院的抉擇,求解答 (16)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
部野真係幾work, 我用s6開最細部avr已經熱都唔熱
想問下t8 t9 t10點樣分?
買英水貨
我就放假先開蓋,星期一至五少聽野就關埋
謝謝乖巴,咁我用ikea 應該仲要用t10
頂都有少少空位諗得過t9
有冇巴打知邊度有9500s 現貨?
咸碟同成哥都話冇貨要訂
咁玩法破產都似
最後忍唔住是咁lag 機播片都買左shield tv pro 4k, 今晚玩
想問下

1.如果我播true hd要唔要用hdmi 2.1線去插先至有atmos?
2.一開機駛唔駛upgrade firmware?但聽講柒陸網話是咁炒firmware
3.有乜一定要裝的apk 可以推介下?

謝謝
等三叔新款賣街q950a再減先入手
我驚到時無貨
1. 直插avr唔需要
2. 依家個stable build算ok, 可以up
3. kodi is a must, 其他睇你用部機黎做咩, google store冇既可以sideload入去
Samsung website… 星期四買今日送到了
巴打有冇用喇叭架?
其實都是播片 因為用sony 自己太慢
我用開vimu 可以播到dv
kodi 播到iso 但是好似太慢
買左但下星期先送
係咪淘?可以share 買邊款嗎?
LG 電視應該用到earc啊
想請教各位巴打 小弟之前用緊小米Soundbar+低音覺得幾好(主要覺得低音好勁)但開始想淘汰下屋企d大陸野
千零蚊budget電腦用 有咩選擇
我用C1 + Q700a 電視個 Netflix Disney 同Apple tv apps 都出到哂Dolby atmos
乖巴全部音響已集結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞