『薪火post』BNO 續期資訊(9) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
隔離有人 hi 得滯吹到 BNO 喺英國本土生仔女可以拎到某種英國國籍

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

https://lihkg.com/thread/289250/page/41?ref=android

點解唔開2 ?

開2只會變成我同佢互屌
隔離有人 hi 得滯吹到 BNO 喺英國本土生仔女可以拎到某種英國國籍

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

https://lihkg.com/thread/289250/page/41?ref=android

點解唔開2 ?

開2只會變成我同佢互屌

就係想睇

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

點解唔開2 ?

開2只會變成我同佢互屌

就係想睇

冇佢咁好氣
成幾廿歲人仲成個蔣仔咁,好心佢啦

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

點解唔開2 ?

開2只會變成我同佢互屌

就係想睇

冇佢咁好氣

你屌佢係私怨 我唔理啦
引到毛蟲推post就係想要既
未見過藍色bnn
未見過藍色bnn

bno

痴線

點解唔開2 ?

開2只會變成我同佢互屌

就係想睇

冇佢咁好氣

你屌佢係私怨 我唔理啦
引到毛蟲推post就係想要既

我都唔知算唔算私怨
因為佢呢副嘴臉,已經喺膠登差唔多變過街老鼠
藍色封面 BNO 真係少之又少
好似係 BNO 啱啱出現之後好短嘅時間內先有用過,跟住就已經轉咗做酒紅色

btw 我都係啱啱先留意到藍色 British Passport 個 passport number 係有英文字母

我屋企人都有本藍色硬皮封面既bno
好想幫佢續埋
藍色封面 BNO 真係少之又少
好似係 BNO 啱啱出現之後好短嘅時間內先有用過,跟住就已經轉咗做酒紅色

btw 我都係啱啱先留意到藍色 British Passport 個 passport number 係有英文字母

我屋企人都有本藍色硬皮封面既bno
好想幫佢續埋

續要快手喇
我覺得特區護照其實幾好用(可能因為我淨係去伊斯蘭教國家),但係特區護照真係比班新移民搞串曬,而加過關有好撚多人拎住本特區護照但係講普通話,北區更為嚴重

反而拎住bno證明自己係土生土長的香港人更有說服力,但係個人覺得以前比英國佬佔領都唔係咩光彩的事,拎住本bno黎打飛機更為肉酸 ,究竟香港人幾時先可以覺醒

利申:兩本都有,不過更想要呢本

我覺得特區護照其實幾好用(可能因為我淨係去伊斯蘭教國家),但係特區護照真係比班新移民搞串曬,而加過關有好撚多人拎住本特區護照但係講普通話,北區更為嚴重

反而拎住bno證明自己係土生土長的香港人更有說服力,但係個人覺得以前比英國佬佔領都唔係咩光彩的事,拎住本bno黎打飛機更為肉酸 ,究竟香港人幾時先可以覺醒

如果唔係英國佬
你特區護照都冇

如果唔係英國佬
你特區護照都冇

咁我係唔係要多謝英國佬

如果唔係英國佬
你特區護照都冇

咁我係唔係要多謝英國佬

應該係你決定

如果唔係英國佬
你特區護照都冇

咁我係唔係要多謝英國佬

應該係你決定

依家冇英國佬嘅香港就真係唔光彩啦
兩個都係殖民時期,但殖民得有尊嚴都好過依家殖民得冇尊嚴啦
Molamola. 我應該要放棄了。

如果唔係英國佬
你特區護照都冇

咁我係唔係要多謝英國佬

應該係你決定

隔離POST爆左1001唔夠喉,特登貼埋圖拎本特衰入黎引戰??
有心引戰就自己出面開個POST 講飽佢啦。阻住其它巴打問野

新Post留名
其實而家又喺殖民地
不過分別喺英國人唔使亦冇需要去拎殖民地本Passport
但支那人就要去拎殖民地本Passport旅行出國
仲有支那人要靠香港做跳板移民
要我拎返本特衰真喺不了

咁都唔得

咁都唔得

乜事

咁都唔得

乜事

留名跟進

咁都唔得

乜事

留名跟進

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞