『薪火post』BNO 續期資訊(9) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
唔好再出post,阿豬阿狗都話要拎返,對大家都無好處

留名

唔該你哋唔好大愛撚上身週圍宣傳,盏攪到成班低質攪串個party

唔該你哋唔好大愛撚上身週圍宣傳,盏攪到成班低質攪串個party

雖然我都好鐘意食魚蛋
但係人多亦有人多既好處

咁你應該去推特衰 推爆佢個PARTY嘛
死雞撐飯蓋

唔見咗就係唔見咗,過唔過期都唔會改變唔見護照嘅事實,咁執着過咗期做乜鳩?

我哋份doc係教人續護照,唔係教常識,唔該用下腦諗下先問問題。

講真
識英文唔洗睇doc直接申請都得啦
都唔明個條友做乜鳩

btw 用BNO嘅壞處就係去歐洲冇印仔
明明我已經唔係排EU Passport條隊

You can asked the immigration official to stamp your passport. I done it years ago.
死雞撐飯蓋

唔見咗就係唔見咗,過唔過期都唔會改變唔見護照嘅事實,咁執着過咗期做乜鳩?

我哋份doc係教人續護照,唔係教常識,唔該用下腦諗下先問問題。

講真
識英文唔洗睇doc直接申請都得啦
都唔明個條友做乜鳩

btw 用BNO嘅壞處就係去歐洲冇印仔
明明我已經唔係排EU Passport條隊

You can asked the immigration official to stamp your passport. I done it years ago.

下次試下先
隔離有人 hi 得滯吹到 BNO 喺英國本土生仔女可以拎到某種英國國籍
隔離有人 hi 得滯吹到 BNO 喺英國本土生仔女可以拎到某種英國國籍

發神經 仲推到1001

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線
其實我想講有BNO 美國都會當你地你英國人,97前攞住本BNO去美國移民,呢排搞結婚啲野,所以搵返張入籍紙睇,原來佢寫我原有國籍係 United Kingdom
其實我想講有BNO 美國都會當你地你英國人,97前攞住本BNO去美國移民,呢排搞結婚啲野,所以搵返張入籍紙睇,原來佢寫我原有國籍係 United Kingdom

97年你無中國藉,唔係UK係咩

97年你無中國藉,唔係UK係咩

咪係 你揸 BDTC 嘅話咪又係一樣咁

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

https://lihkg.com/thread/289250/page/41?ref=android

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

https://lihkg.com/thread/289250/page/41?ref=android

條友唔係第一次,屌親佢就話人五毛
是咁的,我媽咪本BNO 個Number of Password有C E係頭尾
姐係"C 123456 E" 咁,咁申請填個陣填123456 定C 123456 E?

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

條友short short 哋

發神經 仲推到1001

咁得意? 有冇link

痴線

條友short short 哋

小心佢又衝入來發癲
是咁的,我媽咪本BNO 個Number of Password有C E係頭尾
姐係"C 123456 E" 咁,咁申請填個陣填123456 定C 123456 E?

password
唔理最尾係 E 同埋冇括號嘅話,點睇都似係 HKID number 喎

password
唔理最尾係 E 同埋冇括號嘅話,點睇都似係 HKID number 喎

passport sorry
佢係左邊呢本

下面寫住 C 123456 E 入面NO of passport 都係寫住 C123456E

password

佢係左邊呢本

下面寫住 C 123456 E 入面NO of passport 都係寫住 C123456E

同埋佢個本LOGO下面唔係寫HONG KONG 係UNITED KINGDOM OF GREAT BRITAIN AND NORTHERN IRELAND架,唔知有無關係

password

佢係左邊呢本

同埋佢個本LOGO下面唔係寫HONG KONG 係UNITED KINGDOM OF GREAT BRITAIN AND NORTHERN IRELAND架,唔知有無關係

係咪bdtc嚟㗎

password

佢係左邊呢本

係咪bdtc嚟㗎

bdtc冇用㗎喎 要bno紅色嗰本

password

佢係左邊呢本

係咪bdtc嚟㗎

bdtc冇用㗎喎 要bno紅色嗰本

咁係咪無得重新申請返紅色個本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞