『薪火post』BNO 續期資訊(9) 先睇DOC後問問題

1001 回覆
25 Like 2 Dislike
又係我 收返舊護照,但新嗰本睇tracking先去咗英國同德國,跟住嚟咗香港,但之後又飛返英國同德國,究竟咩事

明明同一日dispatch

人為出錯啦

又有經典野...要MARK低

唔知畀咩反應
痴線
之前去旅行本特區護照釘咗啲簽證,如果續BNO影印晒全本係唔係要拆晒出嚟?

簽證喎
用下個腦啦

索性將全本拆散佢影囉

Sorry講錯,我指退稅收據
之前去旅行本特區護照釘咗啲簽證,如果續BNO影印晒全本係唔係要拆晒出嚟?

簽證喎
用下個腦啦

索性將全本拆散佢影囉

Sorry講錯,我指退稅收據

退稅收據出境嗰時應該拆出黎掉入回收箱,所以拆咗佢就得
訓醒就轉左Dispatched lu

26/6寄
4/7 到hmpo
7/7 dispatched

過期11年,加左英文名無副簽成功過關
Saturday, July 08, 2017 Time & Location
20 Departed Facility in AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES 05:58 AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES
19 Processed at AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES 02:51 AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES
Friday, July 07, 2017 Time & Location
18 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG

我本護照你去邊呀

本bno自己坐飛機環遊世界
Saturday, July 08, 2017 Time & Location
20 Departed Facility in AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES 05:58 AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES
19 Processed at AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES 02:51 AE - HUB & GATEWAYS - UNITED ARAB EMIRATES
Friday, July 07, 2017 Time & Location
18 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG

我本護照你去邊呀

本bno自己坐飛機環遊世界

啱啱打咗上dhl問,佢話負責嗰位同事行開咗,叫我遲少少再打去問

好撚不安呀屌

中東國家徴用護照

請問各位
副署人張表咁嘅樣,係咪代表要埋佢張相

請問各位

打指模嘅

請問各位

打指模嘅

已經google左答案
問左啲戇鳩野唔好意思
明明呢個post第一頁嘅資料已經夠哂你用都唔睇,都唔知你班友做乜春
多謝咁多位巴打 份doc好有用
26號寄speedpost
今日就收到本新bno
打去hkexpress hotline兩次
預約資料果度想由特區轉bno
(訂機票果陣未收到bno)
hotline兩條友都唔知咩係bno

啱名就得唔使轉
如果係香港97年9月出世 整唔整到

慘過食屎 差少少 特區護照好柒

睇 doc

啱名就得唔使轉

使鬼知咩係 bno 咩,總之就係一本 passport 咪得
btw UO 你入咗護照資料咩?
如果係香港97年9月出世 整唔整到

慘過食屎 差少少 特區護照好柒

你是一個中國人

啱名就得唔使轉

使鬼知咩係 bno 咩,總之就係一本 passport 咪得
btw UO 你入咗護照資料咩?

重點係咁大間航空公司唔識bno依種香港旅行證件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞