(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
你見樓主到而家都唔敢覆我

你就知咩事啦
佢上嚟都係諗住圍爐嘅啫

唔啱聽嘅咪唔覆囉
俾人踢爆咗咪唔覆囉

你同情佢嘅佢咪覆你囉

就係咁簡單

其實樓主想搵同溫層
應該去BK
正解
所以我先話作為一個毒撚。。。。可以做一個好毒撚,珍惜擁有ga,唔好咩
其實佢唔係毒撚
係一個好撚窮嘅毒撚
仲要係其貌不揚嘅毒撚
一樣米養百樣人
唔好用自己嘅標準去諗人哋
咁多人叫樓主分手 但有冇諗過樓主廿到尾又唔索之後條路點行
將自己不堪嘅道德標準推向其他香港男性嘅人係你,唔係我。 前面先講完你個"好多"點樣嚟,你跟住又要再講知唔知香港好多男人鍾意叫*。你真係白卡。亦唔好同我玩呢啲虛假前設, 你知唔知你個知唔知係點樣嚟? 姑且退一步唔考究你嗰個畀人叫到爆曬點樣得出來。稍微有邏輯都知道唔叫個啲人你係唔會見到, 即係倖存者偏差,唔好喺度再吠啦。 再咁落去啲雞係咪畀人叫到爆曬我唔知,但你個肛門怕就快會被網友問候到爆曬。

同埋殘障囉唔好再咁多廢話 你打機跑步一般 邊度牽涉道德問題?同出軌有得相提並論? 呢啲叫牽強比附。你不如下次試下講有人鍾意殺人強姦? 或者興趣嘅定義都好廣泛,例如上網9吠博吊對你嚟講就係一種興趣,right?
跟住自己喺度係咁講一面之詞 ,甚至係偏激之詞,好意思講人哋片面之詞? 人哋係遭受受背叛,抒發感受。你係 突然間拖一大班人落水。
講咁耐圖都冇副?你係咁講香港大部分男性點樣,數據圖又何曾有半張?

返去檢驗清楚自己嘅邏輯
保證嚇撚死你
人哋個個人都覆就係唔覆你係因為你唔正常
人哋唔覆你,你就知咩事啦
哈囉 多謝你睇我嘅分享
係呀我喺上嚟圍爐
正如你話,我哋兩個都有問題
其實呢 我對叫雞就好中性 但前提唔好呃人

好似好多女人 明知隻佬有叫 但會啞忍 我覺得ok ga

但樓主條仔就唔得啦 明知自己戒唔甩,扮咩會改,俾假希望人先
我回應你啲論點畀你skip曬㖭,你係咪又同溫層?
香港多男人叫雞唔係一個前設
係一個事實

你睇樓主嘅怨氣
你就知道好可能個男嘅係俾佢怨到要結婚

一個好人好姐
要偷偷地去食兩送飯為乜
為生存啊

你可唔可以體諒一下低下階層嘅人嘅想法

Btw
知唔知點解大陸咁多女人落嚟香港做雞
唔係為興趣
係因為落嚟香港做雞多人叫雞
幾差嘅質素都會有人叫
所以落嚟搵錢

知唔知幾多人偷渡落嚟做雞
供求問題
好慘,希望你快啲走出傷痛。

哩個世界太殘忍,鼓勵人結婚生仔,但就無認真教人如何處理感情,點樣組織好家庭。佢幫你按排好人生路線,但就無理你會點樣行過,只係想要結果——生產力。如果到時科技可以免去這過程,或取代生產力,咁人會點,平民大眾可被取替……唔敢諗。更加唔好講愛情,會只出現係童話故事,定變成歷史。

祝,天下人有得愛好愛,愛愛你嘅,愛值得愛嘅,同埋愛你!

P.S. 出事啦!太耐無用「愛」字,已經覺得佢唔似字。我驚我嘅字典入面會搵唔到佢。
其實我覺得唔使咁認真
你條氣唔信嘅咪各有各玩囉
再唔係出面搵個男人同你生返個

反正任何男人嘅基因都會比佢好

你又離唔開佢
只可以接受佢出去叫雞
你估佢叫咗10年雞
我覺得隨時唔止10年囉
你唔洗咁認真覆佢架

一睇就知佢係無得救ga 毒撚
佢老公冇諗住呃佢啊
而家俾佢踢爆咗
仲諗住去光明正大咁叫雞㗎

佢老公寧願分手都要叫雞
絕對冇呃佢
亦都冇偷偷摸摸
同佢開咗post2

再同你慢慢吹啦
你睇清楚內文先啦
大家都有興趣傾咪開
我真係冇睇清楚
我睇咗第一個post就回
寫得好好,抄得先,多謝你!
而加有科技就拎到叫雞放便咗
睇佢過兩日點講

廿到尾就明知條仔係雞蟲 隨時成身性病都照嫁?
當樓主有80歲命 嚟緊50年都要對住隻雞蟲
日日擔心佢出去滾 惹埋性病返嚟
同埋古代人咩 30歲嫁唔出就想話人攝灶罅
喺香港地女仔都真係唔驚冇人要
點解我唔可以離開佢?
All the best,企係你嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞