(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
嬲what 你都可以叫
咁咪好囉,早啲經歷(其實20尾都算遲)
咁你有經驗咪以後唔怕囉
10年前都冇人TG叫雞啦
作都作好啲
一圖解釋一切 你接受唔到就分手好過

source:日劇 金魚妻
係?我今日見到佢2012 嘅msg
除非我睇錯,我好希望係我睇錯
仲一齊就食得屎 樓主唔好浪費時間
呢種人有第一次就會有第2,3次或以上
真係唔係好明點解啲人拍拖可以無性
唔係叫你日日做
但成年都唔做咁不如做朋友算啦

用"一段關係性都唔係最重要,好多老夫老妻都係冇性生活"嚟自己呃自己其實好有問題
同埋一齊咗幾年都叫老夫老妻???
30歲就叫中年 屌我都就中年大嬸
雞就唔係,因為我求佢扑嘢佢都唔肯
無人要就係。
Telegram 2013年先有
使唔使俾wiki 你睇
之前call g一定用v7
所以我咪on9囉,用「以為佢係無性慾」嚟呃自己,用「愛」嚟合理化所有事。
Thanks, 咁係我睇錯了
加油啦
被枕邊人背叛係好痛苦既事
但一定要繼續堅強咁生活
記住一句:無野係放唔低既

你想像一下、幾個月後回望返今日
只係小事一樁、唔好比啲閒人影響到自己
咁就唔得
一段唔fair 而你接受唔到嘅關係
不過佢應承你以後唔玩睇你信唔信囉
假設1 你條仔心理變態
佢覺得 男人屌一個女人係侮辱果個女人
頭一年 佢當你私家雞咁玩你 其實唔愛你
跟住愛上咗你 唔想“侮辱”你
但係佢有性欲 要叫雞解決
你問 你同其他仔搞嘢得唔得 佢就唔接受愛的人俾人“侮辱” 所以唔ok

以上呢個故事通唔通? 當你私家雞嗰年有啲牽強
如果係的話 你男友會為自己性欲/叫雞自卑
佢有屌你同 唔再屌你之間 有冇發生咩事?

alternative hypothesis 就係 佢找你埋單
樓主家底好唔好?
但係“豬閪都係肉” 又冇理由唔屌丫
樓主睇開啲,我同另一半嘅故事同你哋好似,不過我同你唔同,我唔係女仔,而係你口中嘅死雞蟲。

我同你男朋友一樣,都係叫咗好多年。我就叫咗12年了,而我亦係叫開大波嘅,仲要係正常人覺得好大嗰隻,大過你男朋友D 36D / 34E好多,你可以起我底睇吓。

我由細到大都係巨乳控,而家另一半身型同你差唔多,你可能會問咁點解一開始會追佢同係埋一齊咁耐?冇嘅,男人係分得開Love同Sex。同埋人非草木,我肯定你男朋友都會記得你嘅好。

希望可以開解到你啦,唉

To 人哋男朋友:你叫開大波雞可能都有睇開我嘅post,念在可能我都有介紹過好嘢俾你 / 提供免費娛樂,你下次叫得醒D la唔該,唔好令你女朋友難受。呢樣野係我哋男人嘅責任。
妳塊西唔撚得囉.........
好多fd 真係結左婚仲有叫雞

只係叫雞俾到男人既野,一般女仔唔會有
我家景正常,又唔係二世祖,都係打工仔。
證明你天真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞