(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
放心 你已經唔會再起佢身上有安全感 可以分
啲女會太怕羞以為你係靚仔所以知添
👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿 佩服你咁誠實同理直氣壯
發下夢啦,你估啲靚仔唔知啲女對佢地有意思咩
我對佢ok la,不過自問對ex好過佢…

唔靚仔唔大隻,去到樣衰囉

人工 & 家底比上不足 比下有餘
波太細
知還知,食還食
佢話唔得。
接受唔到
及早止蝕離場好過
絲打 開條仔個名 出圖啦
1.啲咁嘅仔 放番出嚟害人 喺呢度警告吓其他絲打都好 廢事第日中伏
2. 睇你個款都心軟 開名出圖 他之後就唔夠膽揾番你
3. 他咁呃你 冇後果仲得了?
快啲開條仔名
師兄閱讀理解0分?

係因為care另一半感受先唔會做傷害佢既野
關有冇勇氣咩事
咁自私,分手啦屌
快啲開條仔名啦
係,有幾唔捨得,我諗呢五年嘅點滴頭始終都要畫上句號。
我真係好傷好傷
「原來隨便錯手可毀了人一世~」係真。
Dllm.正仆街
有女叫雞叫到你咁理直氣壯嘅唔該你直接同佢坦白
你想瞞佢一世?
佢冇必要俾你咁傷害
樓主依家仲傾緊點部署?
不如開你老公張相出嚟警世
你如果仲同ex一齊,會唔會叫雞

你現任條件係咪below average,or 低你一截?
男人天性就係播種,有機會會唔食
除非條女太樣衰
我覺得成件事好畸形........

因為佢而家比出嚟嘅 Image..... 同你自己 Decribe 嘅佢相差好遠. 真係唔知道點樣可以係乖乖仔. 我諗你首要嘅問題係研究一下究竟佢係咪真係你認識嘅佢.
贊成 做功德 等條仔唔好出嚟害人
唔關事
請分手,佢連對女朋友既基本尊重都冇
你唔可以愛得咁卑微架
要記得愛自己,先係最重要

絲打,天下間大把好過呢啲垃圾既男人
我都曾經以為自己唔會再搵到一個咁愛既人
但放咗手先知自己有幾咁井底之蛙

放手啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞