(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
潮文
我覺得唔扑你唔關叫雞事。。。
佢話會報告晒行蹤同俾電話我check
但其實我哋互相都日日報告行蹤,同可以睇大家電話。
會唔會係驚有bb 先至叫雞
再痛都要慢慢放低,唔好比回憶、年齡呢d野困住,你以後每望到佢都會想起呢條刺,自己都識講:以後仲點信佢?check住只會令兩個人都辛苦

一次不忠百次不用
同埋建議你快啲去驗身
下個會更好加油啊絲打
有閪用咩,用兩部咪得囉,佢擺明諗緊以後點瞞啦
調返轉,如果因為未婚夫一直都唔同我搞嘢,而我去搵唔同嘅男人上嚟扑嘢,咁又係咪合理?

你問吓佢,佢可能ok呢
Will Smith 都係咁
真係睇到樓主好傷心,唔識講,但蘿蔔青菜,各有所愛

有人鍾意大波妹就有人鍾意平胸長腿

至少唔好完全否定晒自己先,人嘅價值都唔應該只係來自扑嘢
我有例檢,因為無做愛,所以我無事。
其實佢係因為驚惹到比你先唔同你扑野,係愛你既表現黎🥺
分啦
你值得更好
係呀你講得啱,要做壞事嘅,永遠都有辦法隱瞞。
無咗信任好難過埋以後嗰幾十年,其實我都知the right thing is to let go, 只係我真係好辛苦。

我揾咗counseling傾當有個 solution
感建分
唔係太差
描述吓你哋頭兩年 性生活?
我有問,問佢我可唔可以帶唔同仔上嚟上床,佢唔岀聲,我叫佢講嘢,佢話「唔ok」」。。。
固定一個性伴侶仲會例檢性病,絲打值得尊重
絲打,如果你男友愛你,係唔會捨得去叫雞。利申:我女朋友都係細波,有段時間我都有諗過叫雞,但一諗到女友,我寧願自己打飛機算。當你鍾意一個人,你會接受佢所有,包括細波,後尾我都唔介意。細咪玩其他玩法囉,eg情趣內衣,唔同花式。
佢係愛你嘅就唔會傷害你啦!
唔分開,只會浪費你更多時間
頭一年好開心,好正常,大家都好active。
一係你就分,想一齊你可以學佢咁出軌,等你心理平衡下
因為公司個medical benefit 包免費body check,所以每年都會做。
絲打要堅強,唔好心軟
我明白你當下感受到既震撼,依家既傷心
因為同我同居7年既未婚夫都係一樣
加油
我個心而加容納唔到其他人,我都想係player,有兵收開,永遠有後備可以即刻補上
事實真係浪費咗5年時間,到最後只有自己一個。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞