(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
分手啦
時間過咗 無得補番
投資時間唔一定有回報
無性你都知乜事 只係呃緊自己
向前看 唔甘心 害死你架
30仲算年輕 你係好 自然會再遇到
因為我j.我唔敢講我樣係點,而且樣衰同靚仔嘅朋友都有,可以話俾你聽私底下嘅對話都係極下流無品
你同過靚仔拍拖先講啦,你睇下希哥宜家條女點樣,天真過天真嬌
愛情係令人盲目
好多女性見到養貓養狗同小朋友影相=有愛心
好驚,可以話係traumatized:
- 覺得好自卑,唔靚,無波,唔值得人專一
- 所有男人都咸濕就係人都知,但下一位會唔會都係雞蟲
- 好驚從新去認識一個人同對嗰個人有信心

本來好想結婚然後30歲生仔,而加由0開始唔知點算。
無得唔制,事實就係咁,我夠唔鍾意啲女成日m到發脾氣,咁可以點,依個係男女天性。DNA係咁
開條仔名+出圖啦
啲靚仔fd對我扮gentleman

性格同價值觀唔會令到成件事有分別?
我無
做得人男朋友就唔好叫雞啦,單身你想點叫咪點叫,自己負返責任就得

未玩夠就唔會害人哋女仔啦,我有女仔朋友就係比雞蟲男朋友搞到自殺,又係拍咗勁耐先發現條仔叫開雞
咁應該係你個樣有問題
因為你無仔
有女
我知大家都係花生友 都好期待有啲圖片睇下
但共開佢咪姐係共開埋我,個個都知我哋一齊。
你同佢冇愛 所以冇性
試過
分手只係需要啲勇氣
未來一片光明
唔會唔叫

我係好過佢
以前ex試過出軌比我發現左
佢喊住咁話唔會再出軌,叫我原諒佢
我原諒左佢,但到最後佢都係再一次出軌
都係一齊左5年幾
一次不忠,百次不用
你個男朋友唔止係雞蟲咁簡單
好明顯佢有性上癮
佢唔會改ga
所以放過自己,愛自己多d 啦
知道你一定好傷心,我都好明白嗰種痛
Time heals everything

我身材都係同你咁上下
好好打扮下自己,做下運動
一定有仔溝,放心啦
同埋結婚真係唔係想像中咁好
有答,169cm 55KG
可能因為呢個男人令你對自己嘅身材感到自卑
但我想講身材同你嘅吸引力係無太大關係
身邊有朋友A cup但keep住有拖拍
喺街上嘅情侶都唔係個個都咁fit啦

你要相信自己係有吸引力,係值得被愛、被人珍惜
大家咁話
咁你女友唔係靚女咪唔會
咁佢地應該唔對你打開心扉
多謝你
分手啦
你先20尾 仲有好多時間去識過個
男人其實好多都諗過叫雞或者準備去叫雞,但無膽怕中性病,就算唔叫雞都有諗過搵sp

我唔否認我都諗過嘅,但諗同做係兩樣嘢,最緊要係你接唔接受到每個男人都可能有機會咁做
唔關事佢不嬲m痛都無,嚟唔嚟都無咩影響咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞