(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
唔好深究佢咩原因叫雞了
佢點講你都唔會明
放過你自己啦
你而家咁只係折磨緊自己
依鑊真係感建分
好彩五年姐
早走早著 唔好浪費更多時間喺佢身上
嗰條死雞蟲講到叫雞無問題咁
發現咗都唔值得散
咁又做咩咁驚佢女朋友睇到佢手機內容
未結都唔分
結左仲撚會理樓主
你條件好過佢
做幫佢諗埋咩
我估樓主唔係真係咁差
講真啲醜女性格都好扭曲架,因為由細到大都係受差嘅對待,樓主啲對答好正常
分手啦
真心。。。依啲男人就算結婚頭幾年忍到
之後幾年咪又係心思思去叫返雞
你值得擁有更好㗎樓主
絲打 你唔好俾個死雞蟲影響
我都費事同條死雞蟲拗
同佢講都嘥氣
你諗吓先
如果佢真係對你好 真心愛你
係一個顧及你感受嘅好男朋友
佢就會諗過你嘅感受先叫雞啦
佢真係愛你 就唔會叫得落雞
佢屌其他隻雞嗰陣時 冇諗過你感受
有諗過你感受邊會咁樣做?
真正對你好嘅男朋友絕對係會諗過你感受
所以自己冷靜先
諗清楚對方係咪真係對你好?
如果要咁嘅結果做咩要求婚啫?繼續下拍拖咪算囉

公家大波,爆乳全套
私家無波,所以無性趣
我可以講 條仔都真心愛你同想同你結婚
我相信佢而家都好慌
好似冇咗你咁
想屌大波妹係好奇心嘅驅使
呢件事的確係錯
但係咪真係要分手收場?
你會唔會覺得唔甘心?
我相信你哋係相愛嘅所以你先會咁掙扎
最起碼佢只係肉體上嘅出軌
如果佢係出面有第二個我相信你會更加頂唔順

就當係考驗你哋之間嘅愛情啦
你究竟可唔可以冇咗佢?
生離死別係最容易睇到呢件事
你改變唔到呢個世界但你可以改變嘅係自己

講到尾都係你接唔接受到呢件事
喺你心目中有冇人可以取代到佢嘅位置?

不過你post得上嚟 其實你都有一定嘅答案
你只係想圍爐取暖
不過無論你揀咩都好
冇絕對嘅對與錯 無人可以幫你決定
加油
你食屎啦屌你老母
寧願強烈地傷害另一半都要滿足自己既性慾 係極度自私既行為
自私即係咩呀
即係你只係愛自己而冇愛過佢呀
咁一齊黎做咩 滿足你成家立室既需要呀?仲未自私夠呀你?仲要個女人俾埋下半世人你呀?
地盤冇乜工開先會咁少,1萬鬆啲嘅話,服務業走唔甩
無波 搞到4年都唔想掂你 覺得佢心理有問題 btw 唔好怪責自己 呢個唔係你問題 千其唔好俾佢影響到你 但只係佢浪費左你好多人生 不過都無得出黎 快d 收捨好心情 希望你下個會俾到足夠既愛你 令到你可以無咁痛啦
其實男人叫雞真係好閒,你好痛又傷心,之後離開佢,下一個其實都係一樣

窮人就稱為叫雞,比得起錢就叫ptgf,再有錢啲就叫o靚模

其實咪又係雞,邊有男人唔咸濕
今日發現咗另一面嘅佢
同我咁多年嘅認知完全唔同
好心寒好撚驚

雖然真係好愛佢,連忠誠呢個咁簡單嘅要求都做唔到,仲要由一開始拍拖到而加喎。
相信佢都唔係真正愛我,可能只係習慣咗,加上平時生活又無問題,所以先“以為”係愛。
叫足4年雞都係好奇心 但人生係咁 無take 2 你重視佢說唔會想犯任何一個錯誤 令到你有機會無左佢
好奇心驅使?樓主條仔好奇左10年??
叫雞嘅人根本係垃圾渣滓,污糟邋遢,做嘢唔諗後果,只為咗滿足慾望,唔好講廢話,男人係可以將性同愛分開,咩天下所有男人一樣會犯嘅錯,藉口嚟!夠愛你,一定唔會叫雞,更加唔會出軌啦垃圾!
呢個唔知啦 唔評論 只係好奇佢條仔到底係諗咩
如果你女朋友出面有sp你係咪都ok
你係will smith?
好戥佢女朋友可憐
只可以講佢女朋友值得更好
佢女朋友咁錫佢
點知係換來條死雞蟲嘅背叛
希望佢女朋友快啲發現
跟住快啲就搵一個對佢好嘅男人
嗰條死雞蟲不停搵藉口比自己叫雞
完全冇諗過佢女朋友感受
嗰條死雞蟲永遠都唔會改嫁啦
希望佢快撚啲死同放生個女仔
快d分吧諗多陣 拖多日都嫌多
以後都會有陰影吧 仲點會有信任 繼續一齊都唔會開心
拿拿聲 整理好自己心情 對自己好d 無仔唔會死
可能會遇到個更好嘅呢 然後閃婚生B
唔好抹殺自己嘅希望
咪當係其中一關
反正結左婚好多難關都會接種而來
遲d相處耐左 感情會有激情變成平淡穩定
又可能好多問題
所以依家發現都係好事 諗清楚先去結婚
唔好為結而結
問下自己為左咩先結婚
你唔好拉其他好男人落水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞