(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
你咁好,搵個第個啦
垃圾你都搵 有咩方法姐
追曬post
你地好似無傾佢點解去叫雞?
你估係因為你冇波
但可能唔係淨係呢個原因, 甚至呢個唔係原因
如果你想考慮同佢繼續落去既可能
不如同佢攤開黎講
睇吓呢個係咪可以解決嘅問題
分又係傷心,唔分又係傷心

有咩灑唔灑脫
佢留你你就真係留咩屌

遲早結完咪又出去玩
問咗,佢話「唔係」
我再問係咪想結婚,佢話「係」
以佢46 搵錢唔多而依個世代肉金貴質素低,都唔肯屌佢, 呢條女應該幾閪幾黑人憎
幾百蚊咁平架咩
唔好,唔值得。
有問呀,佢話「都係想試下」
哇屌 我咪話「試下?由拍拖開始試到而加?」
佢就唔岀聲,唔敢望我
我第一個bf 都拍咗5 年,宜家咩都唔記得晒,當時我分手都好辛苦,個個講咩都唔入耳。嘥咗咁多時間,甘心咩?唔甘心喎!快啲止蝕離場,下一個更好!
分啦,你又唔大波,佢又鐘意大波,勉強冇幸福,搵返個唔介意你冇波咪得
結婚前知道佢係一個咁嘅人應該算係好事
咁你話無信心,咁佢咪話分手會唔會好啲囉有咩問題
即你想佢主動俾你check佢咁呀?
你講一句,對佢冇信心,佢都已經講分手會唔會好d?
如果佢做d咁嘅野,你都選擇原諒佢,接受返佢。
想像唔到,佢結左婚之後會做d咩。
咁會開心咩?
not plastic post?
冷靜啲呀 結婚係開始嚟㗎咋
大波妹真係好吸引
愛情唔係一條數,做咗一加一,答案未必等於二。
勸你放手。再握實拳頭,都萬般執不着。逾執着,逾執不着。

愛自己珍惜自己,就不其然建立到好嘅氣場吸引到好嘅另一半。

我分過不下7次手,咁多年跌跌撞撞學懂嘅道理,希望勉勵到你。加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞