(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
好地地做乜要特登highlight 佢人工學歷

你會唔會話佢食雞連皮食 聽歌鍾意twins 我都接受佢?

即係等於話你個樣咁衰個西又臭但你老公都唔介意 接受你囉
根本已經internalise 咗睇唔起人收入低學歷低
先會無端端話自己唔介意同接受
算喇,女人一講另一半人工低就會咁樣畀人話。
自己知自己事啦,如果真係嫌棄,又點會一齊到五年?又點會諗住結婚啦?
why?
你係咪唔多靚
用攰黎拒絕你 已經代表愛都唔多
分手其實冇想像中咁難
仲叫未婚夫?
分啦
結左婚都唔會安樂

如果你係男扮女的話,你一世無女朋友
支持你啊 見到好多無腦連登仔係咁話你睇唔起條仔 但其實如果真係拜金都唔會同佢一齊 你唔洗在意d人講咩
唔係靚女 普通人,望一眼都唔認得嗰啲。

得啖笑,拜金?有咩金拜?
過來人,可以睇返我個Post
得兩條路你揀
一係分開
一係要佢財政絕對擁有權,只配給交通、食飯錢
後者做嚟係令你心理平衡少少,實質佢可以搵到方法照叫到;係咪打算咁樣做一世?前者乾脆冇嘢煩,海闊天空,亦係我畀你衷心嘅建議,但你要學習睇得開,不論男女都有慾望,分別係有人會選擇主動尋求刺激,有人會克制控制自己避免失去自己所珍惜嘅人,不過要好好好好好好好好好好好好彩先會搵到呢類。

字裏行間覺得樓主你都係好女仔,祝福你搵到
點解唔係自己都出軌,咁樣唔係心理更平衡咩
性大過一切

正評依個comment個啲正傻閪 完
性病都唔驚點會驚肺炎
就算結咗婚,佢都會繼續叫雞
你接受唔到嘅話
長痛不如短痛
樓主
如果你接受唔到 其實你係無得選擇
只有分手一條路
對你來講分開係對你好

勉強一齊只會令你進入無限猜疑生活
信任一旦無左就係無左
除非你可以原諒、再無條件完全信任
如果唔係任何令你覺得暫時好過既借口
只會令你換來日後更難過
分手啦穩陣啲去驗身 睇吓會唔會唔覺意揩到啲病

好撚核突
多謝你嘅提議。如果係後者,仲一齊仲有咩意思?
deep down 我都知得一個選擇,但我心理質素而加真係好差好差,好想大嗌,好想喊死,好想唔返工。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞