(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
一d都唔肥喎 最多係冇波姐
絲打好慘希望揾到個識珍惜你架啦
絲打呢舖真係無得唔分手
雞蟲只有0次同無限次
戒唔甩的 總有一日會背住你再叫雞
好在你未結婚炸 結左之後再發現你慘過死
可能係我唔夠吸引,身材同技術都差

重點
未結婚就發現到 算係不幸中嘅大幸
如果唔分手 條刺會一直係度
好難再有信任 每一日不停擔心 自己情緒又會受影響
結婚嗰日仲會唔會笑得出?仲會唔會想同佢sex?
如果生埋仔 又再發現咁點算?
唔好因為驚廿尾會識唔到新嘅另一半 所以先唔分手
呢啲case真係寧願單身 都好過每日擔驚受怕
樓主呢一刻可能好痛 但慶幸你未結婚之前就發現左 唔駛等結婚有小朋友先黎徬徨 都算係不幸中嘅小小幸 雖然經營左一段咁長嘅關係 結束嘅時候 一定係難以磨滅嘅傷痛 但何嘗唔係天比自己重新開始既機會?
又扮女人
分手啦
叫雞唔係重點
叫到唔掂你先係
好多男人都會有小小內疚
對女朋友好啲
但佢冇理過你感受囉
多謝,其實都係得返一條路揀
我諗無女友/未婚妻/老婆會接受到另一半一直都有叫雞習慣,所以扮攰拒絕你上床。
根本十個有九個都有
五 六 玩開
咪講撚咗囉,溝唔到麻
男人溝女係散彈槍條條女都撩,邊個對自己有興趣受溝咪一齊先囉好似打工咁,搵唔到工就m記都要做架啦。你估女人咩寧缺毋濫,等自己白馬王子,可唔可以唔好用女人思維諗男人
未去到Sammi 張鎖骨相咁嘅,心口好似有2粒乒乓波咁咯
同佢平時屌開嗰嗰34D 36E 雞差好遠
我估樓主心裡有個底
知要分手 純粹想呻下
分手係難架啦 先唔好講你愛佢
比人背叛個下既心痛
光陰又白過左
但係你要記住
未結婚、未生仔一定有灣轉
咩男人黃金時期係30 40歲
咩女人過咗30歲就會貶值
通通bullshit
你執下自己 搵個更加愛自己嘅人 好快就會忘記

記住唔好再信咩毒撚好仔、低學歷唔緊要、夠忠誠
跟本班垃圾無優點 揾野黎讚自己
佢哋只係無料出軌 或者有錢嘅話咪叫雞囉

至於你樣貌身材如何唔緊要
玩完識得返屋企
呢d都唔係出軌嘅理由
千萬唔好幫人渣開脫嘅理由
責怪自己
失去自我
搵一個錫自己嘅人啦
所以你應該搵個唔鍾意大波嘅男人
你真係唔識頂 大把開啦
睇開啲啦
有邊個男人唔叫雞
我又唔係男人,我點用男人思維諗嘢?
應該得啲專情傻J先會溝一個
你呢句說話真係好閪

講到自己高人一等咁
真心如果你真係好Worst
失去曬自信心
我覺得真係可以隆胸囉
為自己着衫靚啲都抵啦
接受唔到就分
睇嚟你已經唔記得左未一齊之前嘅你 be yourself
佢對你係真心好,知道自己叫雞,所以唔想搞惹到你
一個誠信咁有問題嘅人,一定唔可以結婚,後果會係災難性,應該你即刻主動飛佢先係,你仲要一副好唔捨得嘅樣咁醒下啦,仲唔醒關埋房摑自己幾巴摑到醒為止
你問佢點解追你
即你用女人思維諗男人行為喎
仲唔係問題?你會唔會用現代人思維諗點解古人唔搞民主?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞