(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 116 Dislike
咁你拍拖後仲有無叫雞。。。。
有幾唔愛先會自己條女都唔扑
你唔覺得奇怪嘅咩?
點解要咁樣傷害你女朋友
唔知點解有啲baby kingdom嘅味道
我廢我垃圾,我一直愛佢。
分喇
何必幫雞蟲買單

你都唔會叫啲仔幫雞買單喇
有,但叫少咗好多,我上一次叫已經係3個月前,當然主要都係疫情關係。

我上年先叫咗20次左右,我全盛時期係一星期3、4次
有咩好諗 就算你結左婚問一萬個,一萬個都叫你離

你宜家婚都未撚結已經執撚到啦,咁都唔撚分既我都幾佩服你
分喇
認真廿尾仲後生
我朋友廿四五分手後三十幾先再拍拖都好幸福
拖住而家呢個無好處
上面答嘅:
所以我咪on9囉,用「以為佢係無性慾」嚟呃自己,用「愛」嚟合理化所有事。
多謝你嘅坦白
雖然你都係個大仆街,不過我都想知其實你哋個腦諗乜?叫雞時有冇內疚?點解唔怕女朋友發現?
就算佢而家話唔再叫雞 過多排咪又再去 信唔過 分手 走人啦
佢係咪條件唔太好所以先隨便搵個人結婚自己繼續玩
有朋友都咁講,話我好好彩,婚前先發現。
而家個心傷,好過結咗婚或者生完仔之後先傷。
但原來我個心真係可以好傷好痛。
5年了,都可以隨便?隨地就同我求婚,隨便你就想同我一生一世?
其實你結婚前發現真係算執返身彩
廿到尾 仲有好多時間去識過個好男人
快啲分手止蝕啦
因為真係戒唔到,唉

所以唯有做好上述男人嘅責任
點解你覺得男人出軌會內疚
咁咪證明佢真係條件唔好囉
就係因為冇扑所以去叫雞?
樓主有冇諗過如何提升自己性價值?
其實女仔食肥D 總會有少少波,
做下運動有少少肌肉又好D,
再唔係真係去隆

就算唔隆, 都可以考慮下提升技術, 情趣等等
執正自己個look,
其實而家D女所謂大波, 10個有8個都係升球大戰/打假波...

唔係話要你做姣婆,
但係食色性也,
性未必係最重要但係唔可以冇 (老到7老80另計)
其實你係唔係因為搵唔到大波女友先同佢一齊?
多謝你咁講,我好明白我係大仆街。

諗乜?就係好想玩大波,而我知道係要出街咁做,SP / FWB / 俾錢又好。

好內疚 + 好怕被發現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞