(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
感情問題一律建議分手
叫雞?
咁咪分囉
又有啲道理喎
如果故事中的女友 係性愛分離主意 可能接受到
樓主都幾唔開心, 5年感情, 依家好似覺得識左另一個人咁. 好似比人厄, 又好似出軌咁.

樓主有無試下搵下, 你自己最嬲/最唔開心其實係邊樣野?
其實呢樣關口黎
叫過就唔會停
咁既然你知道 好過你唔知
起碼仲有得簡
因為叫左雞先無貨交俾自己條女?
你疫情都要飲水啦
咁雞蟲疫情都要叫雞
或者叫完靚雞對女友無興趣
咁 你男友 嗰一年或之前 有冇定期叫雞?
(唔好意思 我真係好好奇
開頭假設 你條仔心理變態 可能在佢心中因為愛你而唔屌你)
你繼續同佢一齊就浪費你剩餘青春
而加先發現原來一直佢都唔係工作太攰無性趣,係因為我令到佢無性趣,所以佢不停去叫雞。
同對自己好失望,5年話長唔長,話短唔短,原來我一路眼中乖乖,同我agree晒將來同timeline以會開花結果嘅未婚夫,係一個死雞蟲,仲要又一開始已經叫雞,直到上星期五
叫雞都係種心癮黎
我諗係貪新鮮感 成日可以換唔同女黎屌
相反屌樓主就話攰 對性不感興趣
但又要追我,又要一齊,又要求婚
咩玩法?
太多msg 揾唔到 一路睇個心就亂
唔分手就on9
平胸真係頂唔順 真係會好快厭 但條仔又係仆街黎
每次出事都話初頭識個男係乖仔,毒宅,唔靚仔,無錢......
真呀 到時真係崩潰 產後抑鬱症都似
唔係話戒就戒到
佢只係驚越演越大 所以應承住戒先
淨係腳趾腳板都有排玩
如果靚既話
我覺得你竟然唔求我叫我原諒你,反而仲話愛我然後問我係咪分手好啲?
你個問題係點解佢唔求你, 比場drama你?
喊苦喊忽咁跪係度求你你係咪就原諒? 就解決左個問題?

就係愛你先同你講分手, 唔愛既就真係跪左係度交足戲比你, 之後第日再去叫雞, 2字尾就拿拿聲搵過個把啦, 冇時間啦, 記住學識handle之前唔好再睇人地D野
當然你係會好想佢挽留你,應承你以後都唔會再叫雞
但現實係佢根本冇可能做到唔再叫雞
就算佢當下應承你,都可以好肯定咁講佢一定會繼續叫
難聽啲講,依家佢唔係又同你搞又叫雞
佢係淨係叫雞
唔比佢叫雞姐係佢以後冇得發洩性欲 你話有冇可能

一係你就畀佢叫雞 如果唔係只能分開

只可以講你唔好彩遇到個咁既人
未結婚就分手算啦
心中點都條刺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞