(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
正常,女人鍾意大過自己,覺得成熟加分,樣差啲都可以
叫雞 大多數係有大量性經驗嘅男人
處男 同 有性經驗嘅男人 叫雞嘅概率大概係 30% 和70% respectively
因此
拍拖一定要搵處男
處男 1. 乾淨d
2. 無叫過雞

就算佢係同你拍拖耐左之後先叫雞
你都係佢嘅第一手用家
處男對於第一個女人總是印象深刻

因此
搵男朋友一定要搵處男
未去到差
絲打講野好一針見血
要抄低
身在其中好難咁理智
唔夠吸引,身材同技術都差 你自己都知啦 你唔進步 怪得人咩?女人都要男人上進啦
其實好心寒
你以為佢好乖
都係果句啦樓主
我相信有得揀
冇男人唔鐘意後生又大波又夠淫
你男朋友慣咗比錢搞掂唔到轉頭架啦
一日67 一世都係67
佢呢d人唔適合拍拖
只係道歉同話唔會再叫雞。佢話同嗰啲雞無感情,係愛我想同我結婚。我問佢我仲點對佢有信心,我唔想不停check佢電話同要佢向我報告行蹤,就算係咁我都會覺得佢係講大話呃我。佢就問我「如果係咁,分手會唔會好啲?」我個心碎晒,我覺得你竟然唔求我叫我原諒你,反而仲話愛我然後問我係咪分手好啲?

呢段睇到頭都大埋 男方道歉話唔再叫雞,你就落閘話對男方冇信心,覺得男方做乜都係呃緊你;提出分手你又話男方唔求你原諒佢,究竟你想男方點樣
支持樓主。不過請問記唔記得個TG group名係咩, 我想幫你懲罰d大波妹
盡力而為 越嚟越懶 遲早出事
多謝你嘅回覆,其實你同呢個post大部分嘅回覆都好正面,大家亦都講出咗我唔敢面對嘅結局。

只係習慣咗五年,今朝忽然發現驚人嘅事,我真係處理唔到我嘅思緒。

雖然喊咗成日,但而家總算平靜咗少少,認清咗件訓我隔離嘅人。

相信所有嘢都係講慣唔慣,冇咗佢喺身邊可能會好難受,但難受下就會慣,亦都有預感需要難受好耐好耐嘅時間。
試想像 佢其實一直都覺得你 有叫雞 定約炮友
只係 故意唔去求証
咁 佢先可以繼續愛你

下次你去玩 你就會諗起佢 就會un得冇咁c伏
食雞都唔食你,即使結左婚你冇得食你都叫鴨啦!分啦,仲浪費時間
無話你差,但唔係靚仔
多謝你嘅鼓勵,相信我都會好似你咁撐得到
加油樓主
你一定會搵到愛你既人
值得你付出
同時對方都會為你付出既
如果係我 我一定同佢死過
不過呢啲係你嘅抉擇啦
唔拍拖都好多嘢做 可以煲吓劇
https://youtu.be/bc8R7fgXDN8
無論點都一定會有條刺
之後如果有啲咩病就更加崩潰
其實樓主年紀仲細,一於放手開展新一頁
加油
Yes但未去到毒撚,正常男人唔係個個都飢不擇食淨係用J諗嘢,又有可能係你哋物以類聚
可能真係值
無話飢不擇食喎,係講緊有條女俾佢食,又屬於佢食用範圍實想食
我都覺我講得好差。今朝我發現咗佢嘅事時個腦入面諗到咩全部爆曬出嚟,完全無諗過自己想點,淨係想聽佢嘅回應(當然佢好沉默)。
如果可以返去今朝,相信我會處理得好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞