(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
視乎幾愛個男朋友啦

同埋就算係嫌棄都唔會講出口做分手原因
我有個close friend 都係咁

佢覺得叫雞係肉體上運動
佢話好多男人都叫 好common 唔覺得有咩問題
仲話定期叫雞 係維持婚姻和諧 (佢係新婚...)

接受唔到 就放棄段感情啦
Check都冇用 佢地唔會改架 唔會覺得有問題

你結婚前發現 其實係好好彩
無事架

我仲拍得長過你,7年。28歲半分手,32歲終於搵到mr.right 結婚

而家ga我表示,好撚後悔當年唔早d分,搞到我錯過生仔黃金期
咁佢擺到明唔著緊你
一個人愛唔愛/緊唔緊張你係會feel到…
唔好再嘥時間喺佢身上
冇搵大家之後佢又會走去叫雞架啦
就算佢冇咗你唔會難過 因爲起碼有雞叫
你 都係放棄把啦
我反而想知 你係點克服性病恐懼 不停叫雞
多謝你嘅支持,我全日都好似唔係自己咁。
不停喊不停睇你哋嘅留言同反思緊過往嘅5年
同咗幾位朋友傾偈
而加心情好返小小,但都忍唔住流眼淚
共產黨最叻分化香港人
我而加正是28歲半
我都打算30歲生仔,而加無lu

我都搵到mr.right ,點解你唔得

而家最重要 係立定心志 同佢斬

慢慢療傷
絲打有冇tg / wechat? 同你share下經歷
Then, we will stay with you until you find yourself back again
正常丫
感情台係用嚟作故撚狗
樓主只是一個毒撚
講真
叫cheap雞等於食兩餸飯
只係解決生理需要

其實佢係好需要性愛
但係你俾唔到佢要嘅嘢佢

你知唔知好多男人叫雞都係為興趣
唔好講到叫雞係咁大鑊啦
有邊個男人未叫過雞?
可能叫雞係佢唯一嘅興趣
你唔好妖魔化人哋叫雞啦

其實佢好慘
冇能力叫隻好啲嘅雞
依家仲要俾你喺度係咁嘈
仲要俾你唱

你好心分手放開佢啦
諗下佢令到你個西同啲雞一樣污糟
幾萬條撚嘅菌係晒入面
你仲有感情?
想像唔到你當下個刻會有幾心痛
你仲好young架 希望你早日同呢個仆街斬纜 一定會搵到個更好嘅
比個攬攬你
條仆街自己都講分手,算吧啦放棄條雞蟲
多謝你嘅鼓勵,相信大家都係傷得好深。
我都想愛自己,但暫時仲未做到。
你哋幾多歲同呢半年有無艷遇?
如果有朋友係雞蟲已經會想絕交 更何況要同雞蟲結婚 即斬啦 再留戀係雞蟲身上係on9
哇 我估唔到原來呢個世界上有另一個我 仲要係女性版本
我同你一樣情況但好彩我暫時未發現到我女朋友出去食仔
對唔住 可唔可以俾多次機會我
https://lih.kg/2947270

係咪今朝呢個post?
你收爹啦, 人哋咁難過,你仲喺度講歪理落井下石?

首先解決生理需要唔係必然要出軌,唔好偷換概念。 樓主都有生理需要,佢係咪都出咗軌?你白卡定白內障?其次,唔理佢需要啲乜嘢,佢一開頭係知道樓主身材,選擇咗同佢喺埋一齊。 呢件事係事前已經知道,唔係事後樓主反枱,突然畀唔到佢想要嘅嘢佢。

第三點簡直荒謬,你又廢又鹹濕,就唔好屈好多男人都係咁,你個"好多"係點樣得嚟? 甚至衰仔啲講句,你單身叫chicken邊個理你?但依家個情況係肉體出軌,你點樣得出結論肉體出軌係男性興趣?我洗耳恭聽。 肉體出軌大唔大鑊大家都知,但更加大鑊嘅係你嘅理解能力。 唔好自己鹹濕又冇無能,就拖晒男人落水。你成龍2.0? 妖魔化他人嘅係你。而本身喺度大放厥詞嘅妖魔,就係你本人。

冇能力做好本份
依家仲要上網喺度係咁嘈
仲要畀你屈

你好心就收聲返去瞓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞