(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
分手啦
驚一半嬲你飛你先唔敢炸
如果條女講明俾你偷食無代價佢唔會出返軌
唔通條仔都唔食咩,咪玩啦
多謝絲打提醒,依家即刻delete TG chat
Well said, thanks.
信任無咗就真係無咗。
慢慢發夢
佢唔係隨便錯手 佢係深謀遠慮
好似啲平時無啖好食嘅人,一去放題會食返夠本
食開好嘢嘅人會應食則食
愛你就唔會想你受到傷害 唔會捨得比你咁難過
有萬分之一嘅機會你發現左 你就會咁傷心難過同埋要離開佢 如果佢真係愛你點捨得冒呢個險?

做得出呢d野嘅男人一定唔會係愛你
最多只係叫鍾意 習慣 方便 就手

你走左佢就搵下一個繼續瞞 瞞到發現左又咁講
終有一日等到有個傻嘅犧牲自己一世幸福選擇信佢
佢就結婚生仔繼續叫雞 叫到老左做唔到野再拎埋老婆d錢去叫 拎埋仔女比佢嘅家用繼續去叫
希望你唔好做果一個
走啦絲打
講明大家agree都叫open relationship la
仲叫咩偷食呀?
如果如果 你個世界淨係得如果?
其實又未必心理變態.... 有啲人真係愛到變咗家人咁樣.... 有陣時演化到條女可能係好似自己個女咁樣, 又或者變到好似自己老母咁樣照顧佢. 即係關係好似變咗湊仔湊女咁樣....
我嘅意思係佢叫雞之前
毒撚又樣衰 ,思想又twisted
都係比返啲柒頭要算如果有
男人就係咁,無得否認男人係咸濕,全部野都係條撚控制晒,只係睇吓自己意志堅唔堅定

樓主驚唔驚遇到下一個都係咁?
只可以話人係有幾面,你而加覺得你好清楚呢個認識多年嘅人,點知用05分鐘嘅時間你會發現佢一直收埋咗嘅另一個自己。
完全唔知點再認識異性。。。。
依個世界好食嘅野有好多,今日食日本野,聽日食意大利粉,無衝突架喎
分手啦樓主,你值得更好
佢唔值得擁有你
分左最多唔開心幾個月
好過唔開心幾廿年
叻仔
Sorry,我完全知衰,向你及其他絲打道歉

不過講話講唔好講我老母,佢係無辜

同埋佢都係另一方面嘅受害者,但佢係原諒左我老豆
咁好肯定唔會踢爆囉
有男朋友仲叫雞,萬能插?
你以為靚仔思想好高尚
個啲兒登傻仔最勁就係鑽牛角尖捉你字虱,淨係睇到佢想睇到嘅然後瘋狂針對,成大篇長文就咁完全無視晒,根本就只係借機發洩佢哋自己嘅負能量.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞