(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
香港係咁
岩啊 咁諗清楚黎緊呢排做啲咩可以分下心囉
仔死仔還在 你係值得擁有更好的
我都踩多佢2腳啦
我唔理佢拍拖前嗰啲啦
拍拖5年 都有去玩其實真係好有問題
個問題係佢無乜內疚
佢誠信真係破咗產

所以唔好再為呢啲人費心神啦😀
搵下其他野做 之前有無啲咩好想做
因為段關係無做
你而家自由啦😀

但最後希望你唔好因為呢個問題驚咗去中意/愛其他人
你只係唔小心遇到個仆街
個世界好大 仲有好多好人😀
都係嗰句,物以類聚,你識啲人係咁啫
我都識有男人叫,但都識男人好抗拒
你男定女?如果你係女嘅話,我會同你講點解你會信依啲門面說話?
唔通佢地會直接同你講,係呀我好撚花心咩
你唔係信呀
男人講嘅嘢真係唔好信
比啲時間自己康復,重建對異性嘅信心,係你條仔仆街啫

世上係好多仆街,但真係唔係個個男人咁樣,唔好信啲仇女連登仔亂嗡就真
仇女就罵女人啦,宜家講緊男人喎
好彩發現早 唔洗抱憾終生
加油
難捱既 係到開post 好多巴絲打肯同你傾
樓主你而家先廿幾就好似守生寡咁
你繼續同佢一齊 就算佢同你有返sex
佢都係交功課架咋 你都有條刺啦
5年係唔短 但你結婚前知道咗係好好彩啦
加油 時間會沖淡一切
因為我信嗰啲人唔係你
有無中出?點做到扑野唔中出
加油試吓多啲搵朋友傾下啦
我果陣都係靠同人傾訴發洩,算放低得好快
識多啲人擴闊下圈子先
疫情難識人,交友app都可以試吓,搵啲樹窿講哂出嚟真係會舒服啲,帶眼識人就冇問題
你份人都幾好
叫過一次都可以算
我見到好多only睇無叫都嘈到分手
如果你地性生活唔滿足
但除左性以外所有野都好夾
咪試下各有各玩
性還性,愛還愛,唔好沉船
同埋做足預防措施,定期檢查
當然個大前提係你地兩個接受依種關係
叫得雞咪即係覺得女人只係貨物囉
唔好同我講性同愛分開,係咁你其實可以娶隻雞做老婆,反正性同愛分開,做雞都打份工啫
男人就係咁,你信你天真
我無話一定叫雞喎,叫雞or溝女出軌
無所謂你有你嘅看透世事,我真係完全唔驚有人呃到我,唔洗擔心我喎
喺一個兜入面放一千個一蚊落去
其中一蚊係英女皇皇冠頭

比十次機會你,盲盒咁抽,你抽中咪恭喜你囉
出軌嗰啲另一回事喎,出軌有啲唔係淨係鳩痕,可以真係移情別戀or想要齊人之福
分手
依刻可能你覺得五年好浪費唔捨得
但係過多幾年回望番你就會覺得自己好戇尻 做咩唔做得瀟灑啲
依個世界冇講冇咗邊個唔得嘅
叫雞同出軌一樣 只有零次同無限次
我係男人都唔信佢會改啦
斬立決呀絲打
但都識男人好抗拒

呢句先好笑
啱呀,你要keep住天真啊,你會幸福的
似係飲食業炒散
接受唔到呀
而調返轉我問佢可唔可以帶男人上嚟扑嘢,佢又話唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞