(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
睇你介唔介意性同愛分開囉。起碼佢真係冇食兩家茶禮
做邊行搵幾多?
最慘係我唔敢講俾屋企人同朋友知
我好辛苦 原來個心可以咁痛咁痛
由2字頭拍到而加2字尾,以為我哋會開花結果,點知得返呢個結果。
小心未婚夫係性上癮
物化咗女性 覺得同你有sex唔尊重所以叫雞
唔係幫佢 不過有唔同可能性姐
平胸唔係你錯
有人可以做到性愛分開 絲打做唔到的話唔好勉強 一世都會唔開心
正常
未疫情前樓主平日過6pm 過大海走一轉,就知幾多後生仔去叫雞
你試吓再扮女人啊哪!!!
佢邊行就唔講喇,嗰行咁細
萬零兩萬蚊左右啦
一定好撚樣衰先唔屌樓主
佢好耐都唔岀聲,只係道歉同話唔會再叫雞。佢話同嗰啲雞無感情,係愛我想同我結婚。我問佢我仲點對佢有信心,我唔想不停check佢電話同要佢向我報告行蹤,就算係咁我都會覺得佢係講大話呃我。佢就問我「如果係咁,分手會唔會好啲?」我個心碎晒,我覺得你竟然唔求我叫我原諒你,反而仲話愛我然後問我係咪分手好啲?

唔係話幫佢 不過真心唔知應該點答你
分啦,背住條女去叫雞咁撚癲都做得出,唔明樓主仲有咩諗法唔分
咁包容埋佢叫雞囉
我唯一既缺點就係叫雞
咁妳冇波都係事實
唔算遲. 忍痛走啦.
雖然拍拖係自己既事
坦白係對所有人最好既結果...
做一次衰人..唔係之後你會更加難過
分手
佢根本唔愛你
佢同你一齊只係因為知道自己條件唔好,冇可能再搵到一個好似樓主你咁忠心又全心全意對佢嘅人
有得揀佢唔即刻搵個大波閪做女朋友?佢條件差只可以叫雞,係鍾意你會唔會一年哀求佢先有一次啊?問心啦

分手啦屌
唔好作踐自己啦唔該
我做緊依家間公司先發現,起馬一半既男人,邪骨叫雞係日常,由廿頭到六七十都有,平時望落好好先生既又有,毒撚既又有,單身既又有,結左婚既都有,特別係要出trip去做野個d, 日頭做完正經野,夜晚再做正經野
分啦 一陣性病惹埋你
好在未結婚姐 樓主你2字尾 其實仲大把世界
你結左婚就成世嫁啦喎
唔好信男人會為左你戒叫雞
Btw想知你話佢錫你 係點錫法?
其實真係大部分男人都會去call g,係有冇俾人發現咁解
樓主:我唔想不停check佢電話同要佢向我報告行蹤
樓主:就算係咁我都會覺得佢係講大話呃我。
未婚夫:如果係咁,分手會唔會好啲?

其實呢段對話兩個人講嘅野都啱

對樓主而言
個未婚夫即使make任何承諾
佢都有機會會疑神疑鬼
所謂一次不忠 百次不用
呢個係人之常情

對未婚夫而言
既然佢做咩都冇辦法100%保證樓主日後唔會生活於懷疑之中
咁襯未結婚分手 樓主日後嘅生活都會好過DD
總好過結婚之後日日疑神疑鬼嘈一大餐

我咁睇啦
樓主你冇辦法再100%信任呢個男人嘅話
就分手啦
今時今日女人要識過第二個男人唔難嘅
你男朋友無得救嫁啦
改唔到
屌你同我拍拖啦
我廿頭
後生過你,而且青頭
一定服侍好姐姐
分手啦你值得更好
比你揭發咗 佢第一時間問你係咪分手會好d
咁既男人要唔要都罷
咁佢話佢唔再叫雞你會唔會信佢先 唔信你格硬同佢結果你一世都會疑神疑鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞