(長文發洩) 拍拖5年 發現未婚夫一直都有叫雞

1001 回覆
3421 Like 115 Dislike
定係調返轉?因為佢去叫雞所以我哋先唔扑?
成篇文好多都係你覺得人哋配唔上你,你明明嫌棄你個男人嘅背景學識性格,覺得你同佢一齊就係屈就咗自己,你描述到自己好偉大,做一個默默付出,而對方唔知嘅好女人

咁我就唯有站於男人角度:

1. 如果你自知技術身材唔夠好,男方又唔願意同你行埋,佢對你失去興趣,咁你又做過啲咩先?

2. 你又有冇好好同佢溝通,講你自己覺得同佢好似有啲唔妥嘅地方?

3. 如果佢真係苦苦哀求,基於你高高在上嘅自我感覺,你又會唔會再去話呢個男人一世,覺得佢欠左你?

當然我啲問題其實都已經有假設嘅答案,我覺得你自己都好自為之啦
有冇方法發現?你條女好柒?
我覺得兩樣都係,就算唔叫雞應該都唔想屌你,因為你唔係佢個type
咁假設1呢?
解唔解得通?
我個心碎晒,我覺得你竟然唔求我叫我原諒你,反而仲話愛我然後問我係咪分手好啲?

(警世)係香港叫雞/sp絕對好過拍拖!
https://lih.kg/2947418
肥過都無波,真係得隆胸,不過我唔認同要動手術去改變自己先得到真愛。

就算改變,都唔會整到佢喜歡嘅36E掛
整完佢都可以話冇興趣,話假波而出去叫雞
做錯事嘅人永遠都會有一千萬個藉口
如果你結咗婚,有埋小朋友,會唔會去滾?
叫過雞嘅男人眼中所有女人都係雞
https://lih.kg/2946350
一半一半啦。

對上一個係大到飛起。

都係嗰句,sex is sex,love is love。
分開,樓主20尾一定會再遇到啱嘅人

好少覆post,但見到哩個post都忍唔住覆幾個字
所以你要搵個唔鍾意大波嘅(不過就算係咁都有機會出去玩,因為男人屌女等於食飯,長期食同一條都會厭)
樓主應該諗下自己其實想要咩
冇波唔係佢去叫雞既藉口
就算你隆胸去留佢
個信任都唔係咁容易rebuild
當唔夠愛同信任去維繫段感情
會有好多其他平時唔係問題既問題𧗠生
你係點愛你條女?好愛?

如果佢想知你會唔會誠實話佢知
多謝你打咁多嘢去覆我。其實我都有問過佢,但係佢仲係話攰,死都話無其他嘢。我一直都好想知點解,更何況而加係由一拍拖開始時都已經有叫雞

期待咗好耐嘅Staycation,係床道除曬衫,求佢同我做愛,同佢含J佢話「好痕呀唔好搞」,然後話自己好攰唔想扑。你知唔知嗰個感受有幾差?
你女友係性冷感?
學will smith family各有各玩
如果你女朋友嫌你J small, 岀面SP又得唔得?
btw, ex how big?
包容唔到你身材問題既人
愛極你有限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞